Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
euridike,vsak vidis,ze aj Anite uz niekto napisal.nic nie je beznadejne,zazraky sa deju v zivote kazdeho.len v inom case.a damaxy ma pravdu,vies aky ma byt ten pravy.
undina, pozri napr.
www.dusevnezdravie.sk
v google si vyhladas aj dalsie stranky na tuto temu.
neviete mi niekto poradit ako zistim,ci sa jedna o obycajnu sklucenost alebo uz o depresiu?ake su rozdiely?alebo odkaz na stranku,kde sa docitam viac.
dakujem
ja nemyslim,damaxi ze sa to stane.stacilo mi,co som si precitala o Anite a vidim,ze mozem dopadnut aj tak a uz mam k tomu blizko.ak existuje,tak niekde v tramtarii a nikdy sa nestretneme.aj tito dvaja dopadli stratou.
euridike ako si to dokázala dvoch naraz,to si podla mna musela každého lubit pre niečo iné a možno jeden bez druhého by to nebolo to čo si chcela.Je azda aj lepšie že to tak dopadlo a teraz vieš ako má vyzerat muž pre teba.Ja verím,že taký existuje,len neviem kde.Drž sa a nebud smutná.
jednoducho som lubila dvoch naraz a nemam ani jedneho.anijedneho som neklamala,lebo ani jeden vztah nezacal,len boli naznaky.a trvali dlho.teraz si myslim,ze to boli asi iba moje predstavy.len som si to nahovarala ja hlupana najhlupejsia.
rowen,
práve som ti poslala mail, ale neviem,či ti príde. Odosielal sa, odosielal a nakoniec z toho asi nebude nič. Daj mi vedieť, prosím.
euridike, neriskujem vo všetkom vždy. Len občas. Raz vyjde, inokedy nie. Istota je istota, ale ak chceš niečo dosiahnuť, vždy sa púšťaš do rizika. Možno nie vždy existenčného, ale niečo riskuješ. Vyrozprávaj sa. Veď každý sa tu vykecia. Necítiť nič nie je ok. Určite vo vnútri niečo cítiť, len, či si to pripustíš a odkryješ pomyselnú pokrievku z hrnca. Ako si k tomu dospela?
chcem sa vyrozpravat,ale necitim nic,co by islo zo mna von,ziadnu emociu,akoby vnutri bolo nic.
ja nikdy neriskujem,bojim sa ze to dopadne zle.risk je zisk alebo strata,v mojom pripade vzdy strata.aspon viem,ze nemam riskovat.a ty riskujes vzdy vo vsetkom?