Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
aha tak ta jeho sesternica je z neho asi "hotova".Mne sa moj bratranec tiez hrozne paci a je zlaty,ale velka skoda ze je bratranec:-((((
Uz by som si ho bola vzala:-)))))
a ako to ze este neni zenaty?
29 som chcel.neboj,taku vykopavku by som ti neponukal.ale ja secko popletiem,mozno ma aj 30,mozno 28.a nervak nie je.jeho sesternica hovori,ze to najlepsi muz pod slnkom..az za nmou,dodavam ja xixi
329,tak vela???????????????????????
Ja som zo severovychodu:-)Tak to nebudeme mat k sebe az tak daleko:-)
joj,ako rada by som isla ale najskor az na vianoce:-)A na slovakov sa tesim,ste najchalani na svete:-)))
Utekaj pekne popracovat,ja sa idem prevetrat,lebo uz mam toho pc dost.A peteho pozdravim.Tak pekny den papa
miksinka,je o ten rocik starsi.ma asi 329. a je zo severu.a ty?
ja tiez nervakov neznasam,a ani ludi ktori mi robia napriek.Myslim si ,ze problemy sa daju riesie aj z chladnou hlavou,a nie revat..a rozculovat sa:-)))
miksi,dne sa neviem akosi sustredit,musim bezat,nalada na nic,zhanam este dake materialy.vybehni na vzduch a daj si dovolenku ked nerobis,prid pozriet na slovensko.trochu obzret po slovakoch.pozdrav aj peteho.
tak teraz mam chaoz,koho si myslel.No ten od kamosky je tiez ok.Ja do toho ich vztahu moc nevidim,takze:-(
No a presne takeho chlapa hladam,ako je ten tvoj kamos!Ked je taky ako ty,tak super!A ja som tiez hanbliva,hrozne,aj ked sa vobec nezdam.a z ktorej casti slovenska pochadza?Aby som nemala daleko domkov.a kolko ma rokov?
no,take nedobre vlastnosti a este dobiedza?
vies,vsetci chlapy sme egoisti a sebci som sa dozvedel. ale rozmaznany a nervak,tak to ho nechaj plavat.nervakov nemam rad ani ja ani moja.povedala,ze mam k nervakovi daleko tak ma bere.