Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

tak mam pre teba,petruska,krasne slova.nezabudni na to,co pre nas znamenaju,a ked bude najhorsie,tak si na ne spomen:
Keď sa jedny dvere štastia zatvoria ine sa otvoria; ale často tak dlho pozeráme na zavreté dvere, že nevidíme tie, ktoré sa otvorili pre nás.

zaja

ja si hovorim kazde rano to,co Marco Polo: Keď nemožno cúvnuť, treba vyraziť dopredu.
Cakam tu na poviedku od Anity.

zaja

petruska,dakujem,takto citlivo este nikto nereagoval na vyrok jedneho slavneho XY pana.
mrzi ma tvoj pes,aj mne sa to stalo-so psom,zdôraznujem.
ale drzme sa hesla: "Nikdy nestrácaj hlavu. V krajnom prípade ju môžeš na chvíľu zvesiť." povedal Mocker.
ako sa žije?

petruska

AJ MNE SA TO STAVA KRISTI CITIM SA NEAKO DIVNO.NIE ZE BY SOM BOLA NAJHORSIA ZO VSETKYCH ALE CITIM SA TAK ZE BY SOM BOLA NAJHORSIA NAJBLBSIA.NEVIEM CO SA SOMNOU DEJE.AJ KED MAM DOBRU RODINU PERFEKTNYCH KAMOSOV CO MA VZDY PODRZIA ALE TIEZ STALE SA MI ZDA ZE MI NIECO CHYBA NEAKE TO STASTIE ZE MI NIECO CHYBA ALE NEVIEM CO.

petruska

HM.......ASI CHAPEM AJ KON SA MOZE MAT RAD A URCITE KED SI SNIM STRAVILA KAZDY DEN JE TI BEZNEHO SMUTNO.JA SOM ZAZILA TOTO ISTE AKURAT SO PSOM MALA SOM MALEHO JEDNO ROCNEHO HAVINKA KTOREHO SOM MALA VELMI RADA VED SOM SNIM BOLA STALE A ZOMREL MI PRED VIANOCAMI.MALA SOM PRE NEHO AJ DARCEK.BRALA SOM HO AKO CLOVEKA AKO MOJEHO NAJLEPSIEHO KAMARADA.VZDY VEDEL AKO SA CITIM VZDY SME SI ROZUMELI.NESTIHLA SOM SA SNIM ANI ROZLUCIT PRETOZE SOM BOLA V SKOLE.HM...AJ TO SA STAVA NENEDELA SOM SI BEZNEHO PREDSTAVIT ZIVOT BOLA SOM VELMI DLHO SMUTNA NIC SA MI NECHCELO ANI ZIT.BOLO TO AKOBY SOM STRATILA MLADSIEHO BRACEKA.ALE UZ SOM SA STOHO DOSTALA PO NECELOM ROKU UZ MAME NOVEHO HAVULA SICE O NIECO VECIEHO A ZLEHO ALE MAM HO RADA.DAL MI ZASECHUT DO ZIVOTA.AVSAK MOJHO PRVEHO HAVA BY SOM NEVYMENILA ZA NIC NA SVETE.UPLNE TA CHAPEM STYM KONOM.A LEN TI PREJEM AK SI SA STOHO ESTE NEDOSTALA ABY SI BOLA STASTNA AJ BEZ TVOJEHO KONA.

Najčítanejšie články