Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

a opätky som na sebe nemala ani nepamätam,ale nosim ich rada.len teraz nemam kvoli komu.Vies,po nemecku slovaci nebehaju s napismi na cele-SLOVAK!
A co ten tvoj kamos zac?

frájo

miksi,a co mam povedat tomu kamosovi teraz,kedsi tak vyrastla?joj,babky,mame to pretazke v zivote.miksi,este si v nemecku?bo aj on bol 2tyzdne.brelin,frankfurd spominal.ale vraj same polky sa tam vtierali.

miksinka

viem to len 3-4 dni.Vcera som s nou nehovorila tak neviem.Ale ona vyzera byt taka silna,tak myslim,ze to zvladne

miksinka

tak to nevadi,ja si pockam,ja tiez stale nemozem,teraz som frajerka,lebo nepracujem,ale az zacnem....no a ta schranka sa do zdravia moc nehodi,ale sak vytvorime nejaky "pokec"

miksinka

nove nemam nic,akurat ze uz sme si zacali s petem pisat:-)cez mail.No a uz si uvazoval o tom,ze nas pozves na tu svadbu a potom aj do noveho domu na obhliadku.Ja by som ti prisla ale aj na stavbu pomoct:-)
A mam predsa nieco nove,kamosku po 15 rokoch opustil manzel,je zufala a uz ani neviem,co jej povedat,ako jej pomoct...