Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

ne,ja som myslel teho co opustil tvoju kamosku.to akoze ta jeho verzia.moj kamos klasa prva trieda.nie ze by som ho chcel vychvalovat,ale trochu hanblivy na zaciatok sa prehliadne,ne?kamaratsky typ,vtipkar,dievky ho maju radi.a secko porobi,to nemaj strach.o babenku sa bude starat ako o poklad-cely ja %)

miksinka

joj,on bol hrozne zlaty ked chcel.ale bol rozmaznany a egoista a nerva...aaa
No a smutno mu je,lebo doteraz mi neda pokoj!

miksinka

keby som si mohla vybrat,tiez by som radsej bola zdrava a o doktoroch ani nechyrovala.Ale ked treba,tak musis.
No a ten tvoj kamos rad nohate,so suknickami?Ako väcsina chalanov

frájo

a preco si mu chudakovi dala kopacky?to bol taky chruno?nechcem s nas muzov zastavat,ale asi mu nie je veselo,ked prisiel o taku milu holku.

miksinka

no nechcem sa vas muzov zastavat,ale mozno urobila chybu ona.To je tazko.
Pozri sa,ja som zas urobila koniec v mojom vztahu,a ten moj EX mohol tiez na mna nadavat!kto ma pravdu?

frájo

jemu sa pacia podla povahy,sak ako inac. ja poznam jeho verziu.je nohata a vlasata a beha niekde po meste.
miksinka,tak kamoska to zvladne,zeny su silnejsie pohlavie,uz som na to prisiel davno.priznam sa ti,ja sa aj doktora bojim,preto som stale zdravy!

frájo

nemoze sa odmilovat len tak znicoho nic po tolkych rokoch.to je nezodpovedny chlap.iba nam kazi image.to asi nie je chlap,my sme zavisli od zenusiek.