Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
a este 3x nieco na zamyslenie:
-Láska je jediná sila schopná premeniť nepriateľa na priateľa.
-Odkedy mi zdochol kôň, cítim sa v sedle osamelo.
-Buď pokorný, pretože si stvorený z hliny. Buď ušľachtilý, pretože si stvorený z hviezd. Srbské príslovie
ahojte,ja cakam a cakam,anita.
frájo sa bude zenit,tak mu to neprekazte,babiky :)
ja nespehujem,kedze to verejne písete a slubujem ze ani nebudem klebetit o vas co ty na to chi chi
pete,ked tu prides,tak mas mail:-)))
jaj,moja,aha.no ja by som ostala,ale fraja tu nemozem drzat na silu.
A ty tak tichucko spehujes,hej?A toto sa slusi?
ahoj damaxy,to so m ja miksi,ihned sa prihlasit.Co by si rada
tak miksi frajo neodidte odtialto,lebo mna zaujima vas rozhovor,nemusim nadrapovat usi a je to o zivote.Striedajú sa tu nazory chlapi zeny a to je dobre.A vyska nerozhoduje.Ked ma zdravý rozum to stačí
tak utekaj,a mozes mi aj ty napisat mail.Ja sa len potesim.papa
ano,presne tam nech sa mi ozve,ked nic,tak nic.Aspon ze mam teba,dobreho kamarata.Ked pojdem na slovensko,tak sa ti ozvem a pojdeme na kamaratsku kavu.A moze ist aj ta tvoja,aby neziarlila:-)