Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

ved aj sa ponahlam :) seci odisli a nechali mi kluce na stole,ze mam dost za nimi.idem uz kym znovu nebude prsat cosi porobit.neviem kedy uvidime znovu nase pismenka na monitore,dovtedy maj sa krasne,usmev od ucha k uchu a ja klepnem ked nieco budem vediet.
ahoooj

frájo

ten zly nie,to by som nerobil.moja ho neznasa a co neznasa ona,tak to bude asi nie bezdovodne.kukal mi po mojej laske,aby mi aj po mojej kamaratke?
ked bude chciet,tak sa ozve.moze na tvoj mail?videl som ho tu niekde.ak nic,tak nic si z toho nerob.

miksinka

pockaj,tak to nechcem,aby ti ublizil!!!
Tak mu daj navrh a nech sa rozhodne.-)
Nechcel si nahodou nieco vybavovat?
Ked si toto niekto bude citat,tak nas odtialto vyhodi:-)))

frájo

miksi,si zlata.tak ja neviem,aby mi kamos neotrieskal mobil o hlavu.chcel som mu dobre.ale teraz rozmyslam,ci nakoniec bude suhlasit.

frájo

to ja neviem,miksinka.ja myslim,ze je normalny ako normalny chlap.to by som musel nenapadne popytat dievcat.ale tie si rady vymyslaju.natarali by mi hluposti.nie je vyberavy,ale mozno nenasiel tu pravu.a ci sa zalubil??take sme si nevraveli.teraz sme od seba daleko.

miksinka

ano ano len ju posli na pokec aja jej prehovorim do duse,ze takeho uz nenajde:-)
A preco by mal ten tvoj kamos niekoho ranit,asi sa este nezalubil tak riadne,ze?alebo je vyberavy?

frájo

ich je doma 4 chalani,on najstarsi,a vsetci ostatni tiez slobodny zatial.najmladsi je 25 asi. ale odporucil by som ti najstarsieho,ak chces fakt dobreho.ibaze si vyssia ako jeho predstava..asi.uvidime.tak moze napisat?

frájo

no,sam to nechapem.asi nechce ani jednu zranit.dakujem za tvoje uznanie,asi dam mojej precitat ak nebude niekedy so mnou spokojna.

Najčítanejšie články