Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

a este,boli sme kupovat ten sveter.vybrala si miesto toho bundu na jesen alebo zimu.musim si dat do auta secky handry inej farby,takej aku ona nenosi,aby som nepomylil!

miksinka

no ja nie som velmi vysoka,poznam aj ozajstnych obrov.A mne ta vyska nejako hrozne nevadi,aj ked,este som nemala nizsieho chalana:-)
Pocuvaj,nevytvorime si specialnu schranku?

frájo

nezabudol som,ale nechodim casto na internet.mam kopu roboty.staviam dom aby to moje buduce malo kde hlavu zlozit.ako sa mas ty?co nove?

frájo

inace dobre.to je nedobre,ze si taka vysoka.moj kamos je trochu nizsi.neviem,ako poriesime.uz som ho nazhavil na super kamosku.
babky,mali ste trochu mensie podrast a este si date opeťaky a uz mame komplexi

miksinka

ahoj frajo,ja ze uz si na nas zabudol:-)))
No pete sa mal este vcera ok,takze asi aj dnes.Dufam.
Som rada ze s tvojou snubenickou vsetko ok.
No a cm mam 169,1 cm mi chyba do modelky:-(((
A inac ako?

frájo

cao miksi.moja snubenica je celkom stastna,je starsia odo mna o 2 alebo 3 roky.vies,ze uz ani presne neviem kolko?ani sa jej nejdem pytat:D
ako sa ma pete?
ten blatnik je uz zrobeny,a,spomenul som si na jedneho kamosa,ked si sa kedysi pytala.mam nieco spomenut?je to normal chalan,len by som rad vediet miksi,kolko mas cm?

pete

Nehľadám aktívne nikoho.Nech to príde samo.Možno je aj lepšie,že som sám.Aspoň sa nemusím báť,čo sa stane.Chcem si s tou babou mať čo povedať.A často sa mi s cudzími veľmi nechce baviť.Neviem,čo je lepšie pre mňa.Ty si na tom ako?Dúfam,že sa teraz nerozprávaš,preto,že musíš a nechce sa Ti.

anita

Je to maskovanie alebo iba taká povaha, ktorá sa prispôsobuje? Možno sa ani nemaskujem, ale jednoducho taká som. Snažím sa kvôli druhým.
Nie, tu nepršalo. Dnes bol krásny slnečný deň. Iba veľmi fúkalo, ale teplý vietor.
Zachvíľu bude desať. Ja sa chystám spať. Pete, ty asi teraz nemôžeš spávať. Napísal si kedysi, že nám chýba láska. Ty aktívne hľadáš niekoho?

pete

Ja sa už nemaskujem.Keď nemám chuť sa baviť,nebavím sa.Keď mám,bavím sa.Nech si o mne myslí kto chce,čo chce.Ja viem aký som.Ak ma niekto nepozná,neviem čo si myslí o mne.Nepršalo u vás?