Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
miksi,citala som tu vcera,ze sa ti ma niekto ozvat.niekto hanblivy.ozval?
moja podpora!
www.culture.gov.sk
ja myslím,že na kazdeho pride,len aby to vedel vcas rozoznat
damaxy,co my,co si myslime,ze sme ich nezazili?my take drevene hlavy.
tu môžeme byt aj bez depky.Bez nej je lepšie na svete.Ja si yslím,že každý by raz v živote mal zažit depku,už len kvoli tomu aby vedel pochopit druhých.inak pre mna to bolo cenné poznanie.Bolo mi zle ,ale bez tohoto zažitku by som si nevedela vážit dni ked mi je dobre,asi by som nechápala ludí,ktorí tým prechádzajú a stále by som si myslela,že sú šibnutí
tu uz nikto nema depky?
hallooooo,je tu niekto?Frajo,pete,anita???
DOBRE TAK MUSIM UST IST PAPA A DAKUJEM ZA RADU
KED SA TAK ZAMYSLIM MAS PRAVDU NIKDY SA NEMOZEM VZDAVAT HNED NA ZACIATKU.
zbieram take mudre reci,lebo su na zamyslenie a ked ich clovek dobre pochopi a ked treba aj uplatni,tak mu to pomoze.preto casto kuknem na tuto temu.su tu ludia,ktory takto uvazuju a zamyslaju sa.
takze nie je za co.hlavne sa nevzdavat uz na zaciatku,lebo potom ides jak v rozbehnutom vlaku skodlivych myslienok a sklucenosti a nie a nie zastavit ci bezbolestne vyskocit.