Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ahojte, už tu asi nikto nie je. Anita, dobre, že si nečakala, lebo som musel súrne odísť a až teraz som sa vrátil. Obdobie depky skončí ak dosiahneš svoj cieľ alebo sa zmieriš s tým čo máš, aký si...To je aspoň moja verzia. Čo si o tom myslíte vy? Napíšte ak chcete. Anita, pýtaš sa ma ako som sa cítil. Poviem, že som nad tým vlastne ani nemal kedy zamýšľať, že ako som sa cítil. Je to lepšie ako voľakedy, ale aj tak sa priznám, že mi chýba trochu nehy, pár teplých slov a pod. Proste niekto, kto by ma mal viac než rád. Chytil ma za ruku, objal, kto by si na mňa položil hlavu a ja oprel svoju hlavu o jeho hlavu...Chápete? Väčšine ľudí, najmä tým citlivejším sa ľahšie žije vo dvojici. Ale tým zas riskuješ veľmi veľa. Vkladáš do toho vlastné srdce. A to je veľmi veľký risk. Podľa mňa je to najviac, čo človek má. Teda u mňa je to tak určite a tým, že máš niekoho rád sa vystavuješ riziku, že budeš sklamaný, nešťastný...ak sa stane niečo s čím nerátaš a nie si na to pripravený. Nemáš čas sa voči tomu obrniť. A koľko krát sa vlastne ani to nedá. Prečo musí človek spať? Potom mu zostáva tak málo času na veci o ktoré má záujem. Ja sa rád rozprávam o takýchto veciach a témach. A tu mám s kým. Najmä Anita mi tu v tomto robí dobrého parťáka. To si aj cením Anita! Ale dám vám všetkým, čo si myslíte, že máte depku jednu radu: NEPITE ALKO, NEPOZIVAJTE OMAMNE LATKY.
dobrú noc anitka a dajsi na nohy do perin aj ponozky.Moj muž sa z toho smial,teraz si ich nedavam zato on si dava na perinu aj deku.Vidiš vidíš na každého dojde
Aj tebe, žužu. Určite popíš s petem, lebo ja tu už nebudem.
Ja nemôžem tak dlho čakať. Býva mi veľká zima keď idem neskoro spať. Taká veľká, že sa nemôžem zohriať a mám pocit, že sa do rána zmením na ľad. Som poriadne naobliekaná a už teraz ma drgolí.
Musím ísť. Maj sa pekne, pete. Nech sa ti podarí skoro zaspať. Dobrú noc všetkým.
(aj Tomu, kto to iba číta)
No super. do teraz som o vas nevedela a ani len netusila. mne sa akurat tento tyzden skoncilo obdobie depky.hm drzalo ma to 2 tyzdne.Uz som si sama sebe isla na nervy. Super vediet, ze clovek sa ma kde vypovedat a nikto si o nom nebude mysliet, ze je nenormalny.
Nie si tu sama. Tak po 22,30 môže byť?
Vážne som si myslela, že som tu sama. Písala som to pomaly a vlastne ani neviem,čo som tým chcela povedať. Asi nič.
Pete, tak kedy je to "neskôr"?
neskôr, pete? To je kedy neskôr?
Je tu ticho a ja si píšem sama pre seba. Ako dobre, že sú všetci niekde inde. Niekedy premýšľam, kde by som bola, keby sa nestalo to a stalo ono...bolo by to lepšie alebo naopak, horšie? Alebo bez ohľadu na to, čo by bolo iné, stále by to bolo takéto isté - neisté? Relatívne?
Vypínam PC.
Dobrú noc.
Tak napíš :)