Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ahoj,no ako sa mi mas?
ja
ludia kde ste???kde ste???
ahojte vsetci!!!
No,zaja,ten hanblivec sa zatial este neozval!
Ani frajo sa neozyva!
Pete tu bol vcera zas nie!A anita tiez,no ja s nou asi nikdy "nepokecam!
Je tu teraz niekto???
Anita, aj mne býva zima. To je zaujímavé, lebo mi vždy bývalo teplo. Mám vždy o jeden sveter viac ako ostatní. Nerozumiem tomu.
Vidíš Anita, dobre ti bude, uvoľníš sa, odreaguješ, zamyslíš ... Komu lepšie :) Maj sa pekne.
damaxy,
ani nevieš, aká naobliekaná chodím spať!Najhrubšie podkolienky na nohách, ale asi si dám aj rukavice :)) lebo kde sa seba dotknem rukou, tam sa schladím a už nezohrejem. Aj deku mám na paplóne a ovčiu deku na posteli...a nič. Začnem robiť kliky pred spaním :)
pete,
to, čo si napísal o tretej v noci, si napísal veľmi trefne a pravdivo. Ani čiarku k tomu nemôžem dodať.
Len tá omamná čokoláda mi robí problém.
Neviem, kedy tu dnes prídem. Cestujeme pod Rosutce :) Tam sú lesy prevažne listnaté, tak sa teším na prechádzku po farebných šušťavých chodníkoch.
Aj vám prajem krásny deň. pete, plno práce alebo aktívneho oddychu...hlavne nie nudu.
Musím už ísť.
:))
Anita, tak zajtra príď a popíšeme v normálnejšom čase. Súhlasíš?
anita, ako sa cítiš ty?
žužu, napíš aj ty niečo o sebe.