Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Som unavený a trochu smutný. Od rána som sa nezastavil.Kopu vecí som porobil,čo nestíham cez týždeň.A sále nie všetko,čo som chcel. Jedinú pauzu som mal na obed, teda obedoval som o 16,00 asi 10min. Pred chvílou som prišiel domov. A ešte musím niečo robiť.
Akú čakáš odpoveď, pete? Žeby som túžila po klamstve?
:))
Samozrejme, pravdu!
chces pocut pravdu???
ahojte.
krásny víkend, krásne počasie, krásna túra v Dierach, krásne prechádzky so sesternicou po jesenných chodníčkoch, večer opekačka...stručne: všetko krásne!
Ako si sa mal ty,pete?
Ahojte,ako sa máte?Čo máte nové?Ako ste strávili víkend?Anita,bola si v horách,ako bolo?
ahojte vospolok.trochu som sa omeskal,vsetci ste tu uz boli,ta ja iba pozdrav.
ahoj miksi,pete,ostatni a ahoj moj kámo.napis nam tu niekedy,uz som ta spropagoval,tak mi nedaj kosom.ani miksine nedaj.
bre sny!ja prcham.
Nie je tu nikto?Si nerobte srandu:) S kým budem teraz kecať?:)
Si tu ešte?
yes
píšeš mi mail?