Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Ako vieš,že mám 27??Veď som hovoril,že to nepíšem svoj vek sem presne.Mám šance,viem,ale je ťažké nájsť,to čo chceš.

anita

pete, počuj, máš 27! Na chalana je to výborný vek. Všetko, čo si o sebe napísal...kde je problém? Neviem si to predstaviť, myslím, že šance máš veľké.

anita

To je pravda, mne kamarátky tiež nie. Však som aj minule písala, že som ich nechala opekať a sama som sa túlala lesom. Ale možno by sme sa to nejako mali naučiť...neviem ako, ale trošku by sme si rozveselili...srdce?...hlavu?...nie, no tak aspoň ústa!

pete

Ale darí sa skoro všetko ako tak. Len mi občas, keď už nemám čas ani sám na seba začne viac chýbať to čo chýba aj tebe.

pete

čo robíš, keď nemáš čas počúvať?Alebo skús mp3 prehrávač, keď sedíš nad tou dedinkou. Taká ukľudňujúca hudba by sa určite hodila. Plánujem niekedy aj s kamošmi,ale väčšinou nemám čas. Ako napr. dnes, všetci grilovali a ja makal. Neviem ako tebe,ale mne kamoši nedjú to čo by som chcel. Nemám náladu sa stále smiať. Občas áno, ale nie stále.

pete

Ja sem občas na chvíľu skočím sa pozrieť, či niekto nepíše, keď preletím okolo pc. Tak aj keď niečo robím alebo som preč,tak keď som chvíľku doma, tak sa sem kuknem.

anita

Rada by som, ale ja zase nemám čas na počúvanie. Aj som zabudla, že niekde jedno CD mám. Ja som dnes bola vonku sama. Sesternica už mala pokrk prechádzok, tak som si sedela nad dedinou, len tak pozerala a mlčala. Aspoň oči boli dostatočne uspokojené! Verím ti, nie je to dobre, všade chodiť sám. Ale...máš predsa veľa kamarátov. Neplánuješ niekdedy čas s nimi?

pete

To nie ja si toľko nakladám.Proste niektoré veci,ktoré ani nesúvisia s prácou nemá kto iný spraviť len ja.Je toho veľmi veľa.Relaxujem teraz tu.A inak nemám veľmi rád relax osamote.Ale aj to je lepšie ako nič.Len tak premýšľať.Počúvaš ezoteriku??

anita

pete, unavený nie je až tak zle. Horšie je smutný. V poslednom čase si naozaj nejako moc zaneprázdnený. Sám sa tak zamestnávaš alebo to druhísa na teba tak spoliehajú?
Určite si daj pauzu, relax, len tak vylož nohy a pusti si ezoteriku :) alebo odíď niekde von a tam si oddýchneš najlepšie.