Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

Inak, ak nič nechceš skrývať, tak prečo nenapíšeš skutočný vek? Teraz ani neviem, či máš 16 alebo 40. Lepšie by bolo mať nejakú presnejšiu predstavu...hoci...vpodstate to jedno je. My všetci tu píšuci pre seba existujeme, a zároveň nie.

anita

No, pete, vtom ja nikomu neporadím, či treba úmyselne hľadať, alebo radšej nie. Každý hovorí niečo iné...u mňa je to vlastne jedno. Výsledok je dávno jasný. Nechce sa ti už hľadať, alebo momentálne nemáš chuť?
(možno čas, keď sa tak zamestnávaš)

pete

A skoro by som zabudol. Ja sa nesmejem,keď sa mi nechce.Možno je to nekolektívne.Možno to vyzerá hlúpo.Ale proste sa už vôbec nechcem pretvarovať,vieš?:))

anita

No tak, nech už máš vek akýkoľvek, tak u mužov je to viacmenej jedno...nie je dôležité. Možno by si mohol plánovať chodiť častejšie tam, kde sú možnosti na zoznámenie...plaváreň, zábavy, túry...podľa toho, čo ťa baví. A tam stretneš také babenky, ktoré majú podobné záľuby. A tak by to malo byť. Ja si myslím, že odlišné povahy ale spoločné záujmy sa priťahujú.
p.s. moje šance hoďme cez palubu.