Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
čau danaxy,ja sa vôbec nedám nachytať. Ten úvod ani nečítam, ale kristy by sme mali poďakovať, že to tak dobre vymyslela :)
Dobre čítaš :)) Ani dnes to nie je žiadna sláva. Ale čo s tým. Veď bude lepšie hádam. A ak nie, nevadí :)) Teba zaja ešte nepoznám myslím, že?
ahojte všetci,už neviem po kolký raz sa mi stalo,že si vas najdem a zacnem čítat ten úvod od Kristi.Po pár slovach sa spametám,že vlastne je tu uz iné osadenstvo,ale vždy sa dám nachytat a vy ako?
ja dobre :) a ty?vcera -citam-si sa nemal naj.
Ahoj zaja. Ahojte všetci. Ako sa máte?
ahojojte!
petriska,ty tu nie si?
anita,a ten môj pribeh?mal byt do vcera! :))))))
pete,damaxy a spol. ahoooj
Ja som mal teraz celkom chuť na čokoládku nejakú.Alebo aj niečo sladké :)) Ale nič čo by mi chutilo nemám :(((
ešte tu si?
Ani jedno vlastne nie je pravda, čo si sa ma pýtala.Pravda je asi medzi tým niekde. Anita,máš pocit, že by si bola hrozne škaredá priam odpudivá?Prečo by mali byť tvoje šance cez palubu. Nechápem. Neviem si to vysvetliť.
A čo čokoláda?
No dobre, tak mám medzi 16 a 40 :)))