Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

frájo

halooo,kamos!rumburak ci runcajz...ozvi sa niekedy,jasan?
cauko miksinka!!a ostatni tiez.alebo ste vsetci mimo?tak to ma byt.majte sa!

anita

alti,
tak zajtra. Kooonečne popíšeme aj s tebou po dlhom čase. Prepáč za tie negatíva, ale keď tu píšem, tak chcem všetko vykričať! Aspoň vykričať, keď nič iné nedokážem.

anita

pete,
:))
vidíš, hňeď som ťa motivovala. Ja som ti hovorila, že tyšancu ešte máš! Aj ty tomu veríš, ako vidím. :))

alti

Si vtipalek, Anitka. Tak sa v tom domove mozno aj stretneme, to ja tam budem uz vsetko poznat, ked Ty prides :o). Nepostrehla som, preco mas take spliny, moja. Ale vsetko preboli, zajtra vyjde slniecko a Ty budes mat z neho radost. Uz idem spat, ale mozno zajtra by sme sa mohli porozpravat. Pekne snicky Vam obom.

anita

alti, ty si myslíš, že budeme patriť k tej skupine ľudí, ktorá žije a zomre ako osamelí...nešťastníci?
Poznám aj také ženy a mužov. Možno ešte to tak na 100% neprijímam, ale možno už dávno som v tej skupine. Možno už od narodenia som v nej bola!

anita

ja by som veľmi chcela aj písať aj...aj úplne všetko robiť! Ale niekedy si hovorím, že som hlupaňa hlúpa, keď si dávam okuliare neviem akej farby, aby som nevidela tú jednu prostú, jasnú pravdu, že nemilovaná nebudem šťastná. Ani s 50-timi poviedkami. Zomrem ako opustená starenka, o ktorú sa nik nebude zaujímať...pretože nik ju nebude mať rád. Ani deti, ani vnúčatá...veď ja sa budem musieť dať zapísať do domu dôchodcov!!som prišla teraz na to!

alti

Anitka,
ci Ti to pomoze, vies len Ty sama. Mozno, ked svoje vnutro, svoje ja vyjadris slovom, tak Ti bude lepsie. Mozno. Ci ano, vies len Ty.

anita

alti, ale ja som tak nešťastna niekedy a neschopná, že neviem, či sa chcem a dokážem sústrediť na písanie. Veď už ani nie som schopná prepísať niečo, nieto napísať. Pomôže mi to, keď tu budem zatvorená so svojími postavami a predstavami? Ešte viac sama?