Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
hlavne nepanikarit,babenky!to je heslo a drz sa toho,miksi,ked si zena.take paniky nie su vhodne pre muzov.aj mne bolo zle nedobre,bo suseda spanikarila vcera,ze som jej humno podpalil.cez oci ani nevidela,ze to dym z mojeho domu bol,nie z jej.ale aku paniku vyvolala,ze som ani svoje hasit nestihal.ale to kamarat sposobil pri stavbe.ked sami amateri chodia pomahat.
Tak to si velmi slusne vychovany...
A tvoja svokricka sa musi radovat z takeho zata...
A v zivotiku mam v podstate vsetko,co by som mala mat,az na tu psychicku pohodu.Ta mi niekedy chyba...
ale za to si mozem sama:-(((
ale ja sa z toho vyhrabem!A co ty?
este musim nieco pochystat,neviem ci budu chciet len tak sediet alebo nikde ist.kupil som im daky darcek,lebo jej mama si potrpi na take slusnosti.a ty coze zleho mas v zovotiku?
a co bolo zle nedobre!Co si vystrojil?
Dovolku uz mam dlho predlho,uz chcem pracovat ako sol....
No ex sa chvala Panu Bohu neozval,a asi je to uz po roku definitivne..tak som rada
a kamoska este stale sama ale drzi sa statocne!!!
A ja som mala posledne tri dni stres az som nakoniec z toho dostala riadnu paniku! Ale bojujum!!!!
tak ja mam na teba smolu:-(((
Tak sa hod do gala...a zajtra by som tu mala byt zas,tak prid na pokec:-)))
A pozdrav snubenicku
tu sa mozu seci stazovat,aj sa stazuju.radsej to necitam.tak sa aj ty mozes.aj ja sa.vcera bolo zle nedobre.
a ako to dopadlo s tou kamaratkou?vratili sa k sebe?
tak to je ti sveta zit na dovolenke.a preco sa necitis najlepsie?co sa ozval ex?
Tak dobru chut,kamosko!
No momentalne sa nemam najlepsie,ale nebudem sa stazovat!!!
To baby bolo kamoskine musela ist pracovat a kedze ja este furt dovolenkujem,tak som jej pomohla.
Mame krasne pocasicko..
A s tou pracou to mam komplikovane...Je to na dlhe rozpravanie...