Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
aj ja zboznujem bielu farbu,ale ta sa fakt spini ako svinka:-)))
Frajo,to si mohol radsej na ten dom zavolat mna...
Bola by som ti nic nepodpalila
ahojte,este nam tu chyba jeden internetovy novy kamosko.ak vecer bude citat,lebo povedal,ze bude,tak nech sa konecne premoze a nieco napise!!!!!!!
Mohol by som byť, ale aj kone od roboty dochnú, tak som si povedal, že na dnes stačilo. Možno večer si ešte nejaké veci pozriem. Ale väčšinu som odsunul na dobu neurčitú. :)
frajo,no vidis to ,ty si mal aspon dovod,ale ja nemam nijaky problem,a myslim si ze za tu "psychicku nepohodu" si mozem sama.
Ale ja som ju teraz asi mesiac mala,len teraz trosicku skripe..ale ved ona pride..
kožuch nemam,ale pojdeme vyberat.taky biely na sobas.ona nevie,ci si ma kupit a ostane jej,alebo dat usit alebo pozicat.coze ja viem?vraj zaspini sa rychlo ale biele ma rada.aj ten svetrik bol biely.
ahoj pete,nas internet. kamosko,ako mas?
cauko pete,tak ty si dnes ako?ja som cakal na miksi a chvilu pocital,co ste vcera popisali.nemozem s vami suhlasit radsej.a dnes si tiez taky zamestnany ako ja?
vies,nic sa vazne nestalo,len tam asfalt prihrieval a neviem co robil doteraz.tak sme to dali do poriadku a ani suseda sa neospravedlnila,bo pol dediny ju poculo jak volala na celu dedinu.to som mohol radsej do mesta ist stavat.
miksi,ty nemozes za to,ze nemas psychicku pohodu.moj nazorny priklad,ako ani ja som nemal,ked mi kamos tak vyparatil a suseda tiez.to si nic z toho nerob.ked si pomyslis,ze za hranicou aj jeden slusne vyxhovany takto musi trpiet,tak ta to urcite rozveseli.
No ako frájo,už máš ten kožuch pre nevestu?
čaute moji internetoví priatelia :)