Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
No vidíš anita, tak som ťa aspoň pobavil svojou otázkou. Ako dobre, dúfam, že si sa zasmiala.
no tak ja idem vyfukat tie vlasy.anita,pete,damaxy,dobru noc.anita,nemusis pisat,staci neskor.papa
napisal toto:
čím viac dávam, tým menej dostávam a čím menej dávam, tým viac dostávam. A ak nedávam nič, tak mám všetko.
ine?
pete,s takym smajlíkom nemôžem pridať niečo milé a príjemné.
zaja,prepáč,stále na tom pracujem.Sľubujem,dnes budem až do noci! Možno aj zajtra.
Čítam vás, ale neviem,čo povedať na tvoje otázky, pete. Sama ich kladiem. U mňa je to podobné...z 5-tich sa mi páči jeden, ale práve tomu jednému sa nepáčim nejakým spôsobom ja.
pete,a či som hrozne škaredá alebo odpudivá??
:))) to bola najkrajšia otázka. Vážne.
och,tak to uz nebude najlepsie.
anita,ja cakam.ale budem cakat aj dlhsie,len sa nezapajaj,tu je tazky vzduch.pete byval pozitivny,dnes je opak
tak sa majte papa,
nejako dlho rozmýslate alebo ste uz preč?
21.27 je napísané niečo iné
Anita, ty si dnes pridala len ":(" ? Napíš nám niečo. Určite to bude milé a príjemné osvieženie a zároveň téma ku konverzácii.
damaxy,ale pete to myslel prave tak.on tiez na to prisiel,ze dava a nevracia sa mu to-ved prave.malo by sa mu to niekedy vratit!preco to nefunguje aj vprospech neho?