Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
tak ides sa prihlasit?tak neskoro?
no tak,uz som dojedol.tak sa maj pekne,mozno inokedy sa tu znovu najdeme v jednom case.vies,ja nemozem popisat s damaxy alebo anitou,bo tie su z mojej blikosti rodneho miesta asi.tak nejdem moc rozky vystrkovat,bo sa este spolu niekde stretneme.tak miksinka ahoj a ked nepises,tak ja smutny,ale roboty vela mam a dnes pridu mojej rodicia na pôsedky xixi s nasimi.tak trochu musim sa hodit do gala.maj sa krasne.
pockaj idem sa prihlasit
miksi,ta to nejaky dlhy prispevok mi pises ked nie sa dockat ho.len sedim a kosti ohryzam z ryby teraz a striehnem na tvoje pismo.
miksina cavesko.neozval sa?on sa asi izve najskor tu,do fora.ja sa mam dobre,stale makame,snubenica vporiadku,ako sa mas ty?kedy to zacnes pracovat a co budes robkat?ta len tak?deti bavit sesternici?to ona ta zamestna?ty sa nas!a ake pocasko na nemcoch?tu slnko stale.robota necaka.
ahojky frajo uz som zas tu!!!
Kamos sa este neozval,tak budem cakat...
Este nepracujem..
A co ty,vse ok???
miksi,si tu este?on sa asi ozve,hovoril mi,ze teraz ked precital vsetko,tak bude stale na to mysliet.asi myslel ze na teba.ale nastval ma,ze sa este neozval.tak ja idem.dufam,ze sa tu naraz niekedy stretneme.ahoj
miksi,ja tomu mojmu kamosovi povedal o nas,ale neviem,ci sa odvazi napisat.sluboval mi,neivem.ty,miksi uz pracujes?
Frajo,tak skoda,a ja ze mi nieco noveho povies???
frajo som tu ja miksi.Ostanes na pokec???