Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete kam des???
CHalani,tak to ste ma potesili.
Normalne sa citim byt UZITOCNA!
Ale ryby neznasam kvoli kostiam,a ty co si papkal za druh?
Tešíme sa stebou miksy
asi usit.tak ty by si maltu miesala alebo kable drzala,uz mam taky plan.
No ja som prišiel, ale hneď aj utekám.
Ked ta tu tiez tak citam,a aj fraja,tak sa mi ihned zlepsila naladicka.CHlapci,konecne uz budem mat dom internet,tak sa s vami budem kedykolvek spajat
pete,to ti verim.ja tiez teraz akoze jem ked miksina sa ozvala,lebo ryba uz styri razy ocmulana.a caka ma robota tak sa mi nechce,ze asi ochoriem ale ked sa doktorov bojim,ani to nemozem pomysliet.ale to sa iba smejem.dobre,ze ste tu prisli,trochu sa rozptylim.
Jednoznačne ušiť nech si dá.
To myslis toho "noveho"
Miksy, keď ťa tu čítam, tak sa nemôžem mať zle. Ty ako?