Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Ja sem budem chodiť aj keď sa oddepkujem. A aj keď nemám teraz depku, tak sem idem. Veď je tu fajn. A o depkách sa už skoro nebavíme. Ahoj
je to vlastne jedno. Kým budeme potrebovať tu písať, tak budeme, keď sa oddepkujeme, tak nebudeme. Ja som zato, aby tu písalo veľa ľudí, samozrejme aj tých, ktorí majú rady a spôsoby ako sa z toho dostať.
Mrzí ma ja--, nič o nej neviem. Ale je fajn, že miksi je tu a aj frajo. Rozveselia.
Tak dobrú noc.
Lebo ja si budem myslieť pravý opak.
Kúp si slzičky, nech môžeme aj inokedy písať. Sa pekne vyspinkaj. Ahoj.
Prečo?
čítam, ale len vtedy, keď idem spať skôr - okolo 22 hod. Romantiku si nečítam...kedysi som čítala všetky časti Anny zo Zeleného domu. To bolo milé a romantické :))
Ale teraz už idem spať. Bolia ma oči a zajtra si musím ísť určite kúpiť umelé slzy. Moja vlastná zásoba sa mi už minula :))
Dobrú noc.
Anita, nerob mi to. Prečo by si bola najhorší človek na svete? Ja si to nemyslím, že si. Či si sem len tak vymýšľaš, čo píšeš?
Anita, ty si nerob srandu, lebo ja somár naletím. S tebou si budem písať ja keď si budeš myslieťm že si najhorší človek na svete. A vieš prečo?
áno, zúfalá beznádej. Až mám zimomriavky, keď si to predstavím. Aj ja som mával také noci, keď ma dvíhalo z postele. Ale mne sa dobre nesníva. Nepamatám, kedy sa mi dobre snívalo. Brrrr to sú zlé predstavy. Čítaš si nejakú knižku pred spaním?
pete, a keď si myslím o sebe, že som najhorší človek na svete, tak už si so mnou nebudeš písať?
Ja som mala noci, ktoré som celé preplakala, pete. Ale to už je minulosť. Dúfam, že nič podobné ma v budúcnosti nestretne. Kedysi som myslela aj na pekné veci, aj to je už preč. Radšej niečo neutrálne, to je najlepšie a neškodné. Pete, za romantiku sa nemusíš hanbiť :)) aspoň sa ti snívajú pekné sny! Radšej romantika ako zúfalá beznádej.
To sa tu mám tak verejne priznať?? No dobre, myslím na romantiku :)) Až sa červenám trošíčku :) A pritom sa mi podarí občas zaspať rýchlo. Lebo ak myslím na hocičo reálne, tak sa mi nedá spať. Anita, mala si časy, keď ťa bolela dušička pri zaspávaní?