Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Pete aj ja nemam kazdy den pozitivny!Napr.teraz.Ale musime si povedat ze to prejde,ved nemoze byt stale zle:-)))
Nemam este mail.To trva s tou postou:-(((
Máš pravdu zaja s tým výrokom. No mám z toho aj strach. Lebo nemám každý deň pozitívny, to vôbec nie.
Dakujem ti,zaja.Presne to v poslednom case zistujem kolko takych slniecok mam:-)))
Ja by som tiez niecim prispela,ale ..?Kam na to chodite?
Pete,idem mrknut!
Miksi, písal som ti, už máš??
ahoj,miksi.pre teba:
Přítel je slunce, které nezapadá.
konecne dnes vyslo!
ahojte!Pete,tak to ta musim pochvalit;:-)))
Len tak dalej...
Ten vyrok s tym zrkadlom bol nadherny....Presne to musim spravit!
pete,toto venujem tebe.viem,ze si to ocenis a mozno ti to niekedy pomoze.aj ja si musim opakovat kazdy den toto heslo.asi si ho nalepim nad postel a uz budem mat dva,jedno na zrkadle,a druhe nad pelechom xixi :
Naše úspěchy dneška jsou pouhým celkovým součtem našich myšlenek včerejška. Dnes jste tam, kam vás zanesly vaše myšlenky včerejška, a zítra budete tam, kam vás dostanou vaše myšlenky dneška.
Blaise Pascal
Samozrejme, že posúva. Za posledný mesiac som spravil veľa pokrokov. Som o hodný kus v predu. Stále to nie je ono, ale určite lepšie, ako nejaké dva mesiace dozadu.
ale?!a posuva ta to vobec dopredu?vsak to nic neriesi.
Ja nehovorim tomu do zrkadla, že má aký má byť. Ja sa ho spýtam: CHCEŠ byť taký? Ak áno, tak je dobre, ak nie netrápim sa tým, aký by som mal byť.