Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete,ahoj.neprispejes niecim aj ty?najlepsie kladnou myslienkou alebo vyrokom.
hej,hej,Anita,tym odkladanim mi sposobujes depku, xixi
tak nieco z mojich tajnych zdrojov:
Tvorivosť je akt prinášajúci niečo do existencie sveta z ničoho.
misha ked im mi rozkazeme aby vypadli...
Aj mňa by zaujímalo, kedy tie depky a úzkosti prestanú:-((
verime ti damaxy,ja ani citat nestiham,len pisat...
všetkých vás pozdravujem a stále si čitam aj ked sa nezapajam som s vami aj ked sa zdá že nie
ahojky pete,aj ja ta zdravim..Tak krasny pracovny dnik:-))))
Ahoj Miksi, len ťa zdravím, pracujem..
ahoj anita.tak ti prajem stastnu cestu,a dobry navrat skoro sa vrat!!!
dakujem za kompliment,ale aj ja mavam este take depresivne obdobia..A som velmi rada,ze sa tu mozem vyrozpravat...A je fakt super,ze ten nas frajo nema nijaku depku a ten nas stale podrzi...
Ale som rada ze si tu ty!A Aj Pete!
Krasny dnik bez depresii a hlupych myslienok:-)))
Odchádzam do konca týždňa na južné končiny našej krajiny. Takže všetkým prajem krásne dni, a ozvem sa až keď sa vrátim.
Páá