Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

Trošku rád rýpe,to som si všimla. Aj v inej téme dostatočne nepochopil napísané. Ale je to vlastne jedno. Každý sme iní.

anita

pete, píšem o tom často, že moc nehovorím...a toto všetko o svojich pocitoch už vôbec nie. Prevažne vážna, kým nestretnem nejakého známeho. Vtedy usmiata a veselá. Ale v skutočnosti taký melancholik nešťastný :)) smutný :((

pete

Nepovedal som, že na všetkých si treba dávať pozor, to si povedala ty. Ja som povedal, že na ľudí si treba dávať pozor. Treba ľudí odhadnúť pokiľ možno, čo najskôr.

anita

Takže dnes iba jedna milá pani? Nebola to náhodou damaxy? :))
A obyčajné dievča ale milé a s príjemným vyjadrovaním, nevulgárnym, rozumným si nestretol niekedy? Určite áno. Nie je možné, že také neexistujú, keď vidíš na témach fóra, že existujú. Hm?

alty1001

Hovoríš pete, že na všetkých si treba dávať pozor a potom píšeš ,že sú tu ľudia čo sú všetci fajn aj ked ich nepoznáš.Povedz nám čo ťa ozaj trápi?

pete

Prepáč, len som premýšľal nad tým, čo som písal, aby som sa dobre vyjadril. Už to bude trvať kratšie. Dúfam :))

anita

Kto vie, aký by sme boli v reály. Čo ak aj tí všetci by boli iní tu, na fóre napríklad. Ale v skutočnom živote sa možno cítia ohrozenejší, odhalenejší a preto sa správajú tak...nie najdokonalejšie, najsprávnejšie.
Ja si myslím, to isté o mne. Tu som iná ako naozaj.