Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

pete, ty si chcel popísať? No tak možno nabudúce, lebo ja sa tu už nudím. Ani ten môj príbeh ma moc neberie za srdce. Idem hajať. Ahoj(te)

pete

No napríklad jedno dievča. Celkom pekná, ale keď otvorí ústa...nechcem sa vyjadrovať. Ďalej si všímnem niekoho iného na prvý pohľad milý pán, príjemné vystupovanie, ale vieš, čo sa za ním skrýva? Je to pretvárka, títo ľudia sú nebezpečnejší, ako ten prvý typ, lebo sa zdajú príjemný, ale tým ťa vedia manipulovať a využívať pre svoje potreby a účely. Potom som prišiel do kontaktu s niekoľkými hádavými ľuďmi. Ktorí sa snažia dokázať možno niečo sami sebe. A nakoniec jedna pani. Milá, príjemná usmiata a chápavá. Taký dobrý pocit som z nej mal. Ale na ľudí si treba dávať veľmi veľký pozor. Ešteže tu ste vštci fajn :)

anita

A čo ti preblyslo hlavou? Čo ťa na tej rôznorodosti zaujalo? Ja som mala dnes priemerný deň. Poviem ti pravdu, už sa ani nepamätám, čo som robila...zrejme nič užitočné ani zaujímavé. Znovu som odložila plánovanú prácu. Bola som sa prejsť...najskôr sama a potom chvíľu s kamarátkou. Preberali sme silu ľudskej psychiky :))
Pojedla som dosť čokoládok,a ešte som stále pažravá na ďalšiu.Žiaľ, obchod je zatvorený. Teraz tu sedím naobliekaná a je mi zima. Včera som musela vybrať ďalšie pyžamo! A trošku sa venujem tomu včerjšiemu textíku prepísanému. Zvýrazňujem si, čo musím zmeniť alebo upraviť, kde niečo dodať pre upresnenie a objasnenie. Ale nie som správne naladená, takže sa pri práci doslova "flákoším".
Znovu kopírujem moje otázky:
A čo ti preblyslo hlavou? Čo ťa na tej rôznorodosti zaujalo?

pete

Neviem Anita, neviem čo ti mám napísať na tvoje otázky. Povedz mi ty, trochu to rozprúdime tu :) Dnes si si nevšimla niečo zvláštne, čo ťa zaujalo? Ja som si nevšimol nič okrem ľudskej povahovej rôznorodosti. Všimol som si veľa ľudí mužov, žien, dievčat, chlapcov a preblislo mi hlavou všeličo. Ale len na chvíľu. Potom som sa vždy začal venovať tomu, čo bolo treba a teraz mám voľno a mám chuť si písať.

anita

pete, všimaš si to? Žiadna odpoveď na moje otazky, iba protiotazky ;)))
Odpoviem ti, keď ty odpovieš na moje,ano?
:))