Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
to je pravda.ak bude mat clovek taky postoj,tak je to dobry napad.ja tu v zrkadle nechcem ani vidiet xixixi. hovorim jej,co by mala robit a aka byt a ona nie si dat poradit.a co ten tvoj v zrkadle.na neho to posobi tak ako pises?
Ahoj damaxy, ďakujem. Nie zaja, nezačali, len by si uvedomili, že musia sami spraviť niečo pre to, aby svoj život zmenili, ak nie sú šťastní.
aj u dievcata je to scasti pravda.
co by malo nastat?co by sa malo zmenit?nezacali by mnohi svoj obraz v zrkadle nenavidiet?ha?
pete to je dobrý výrok
To je dobrý výrok. U dievčaťa neviem ako je to, ale u chlapca je to pravda. To môžem potvrdiť. Mňa niečo napadlo. Dajte si na zrkadlo listok s napisom:"pozeráš sa do tváre človeka, ktorý je zodpovedný, za tvoje šťastie"
co si myslis o tomto vyroku:
U mladíka je prvým príznakom pravej lásky nesmelosť, u dievčaťa trúfalosť.
ahoj,tak si doma.to je super vec.mas tiez taku zasobu?
Jasné, hneď to bude. Niečo nájdem alebo vymyslím :)))
Ahojte, dnes som už skoro doma :) Ako ako??? hmmm?? :)))