Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
alty, ty si ktorý človek? alty1001 alebo alternatíva?
To čo si napísala,bolo ozaj pôsobivé a to myslím bez srandy.Tak dobrú noc.Pete maj sa aj ty.
No, my sme tu asi nejakí divní. Však o nič nejde. Asi sme sa všetci navzájom iba nepochopili. Aj to sa stáva. Tak ja sa zmierujem so všetkými...Ďakujem za pochopenie.
Pred spaním myslím na to, aká mi je veľká zima a ako ju zmierniť :))
Najčastejšie na to. Rôzne myšlienky ma napadajú...večer väčšinou nie najveselšie, ale dá sa to zvládnuť. Boli oveľa, oveľa horšie hodiny pred zaspaním.
A ty, pete?
Anita, to bolo odkiaľ, čo? Nemusela by si ešte ísť, ale ak pôjdeš ozaj, tak mysli na niečo pekné pred zaspaním. Vlastne, už si písala, na čo tak zvykneš myslieť? Myslím, že ešte nie. Na čo myslíš, keď zaspávaš?
Téma sex sž po svadbe.
Zodpovednosť bez závazkov je len za seba? Keď to atakto berieš, tak je to bezohľadné voči druhému. Radšej byť slobodný a nezodpovedný voči partnerovi? Keď sa mi nepáči sex s ňou tak povieš: "adié"? Ty si nepochopil, ako to vivien myslela? Stále si zodpovedný za seba, ale aj za druhého, keď vstúpiš do jeho života. Tak si treba dobre rozmyslieť, ako veľmi si ho naviažeš na seba a potom pošleš k vode, keďže bez záväzkov je to jednoduchšie.
Tvoj príspevok je v znení: chuderka naivná, hlupaňa nezodpovedná. Nezodpovedná, lebo majú s chlapcom hodnoty postavené na inom základe ako väčšina mladých dnes? No, tak ja som čítala tiež štatistiky a bolo zaujímavé, že podľa nich mali dlhšiu životnosť a spokojnosť páry, ktoré nemali predmanž.sex. Tak nikomu nedávam najavo že je nezodpovedný, keď preferuje sex po svadbe. Som zvedavá, čo ti na to napíše.
Toť všetko. Môžete si tu vymieňať názory dokedy chcete.
Prajem skoré zmierenie a dobrú noc.
No je pravda.Kto vie ozaj, akí by sme boli v reali.Niekto vie krásne písať,ale čo ukrýva jeho vnútro?
Pete a podľa teba sú prepáč a prosím slová akého človeka?
Alty 1001: Kamarát môj, ak nevieš povedať nič normálne, tak buď radšej tichúčko a choď otravovať do nejakej inej témy, kde sú tebe podobní. Ale ak chceš, môžeš nám ty povedať, čo ťa trápi. Asi niečo áno, keď si sem zablúdol, len nevieš ako máš zaujať? Akús slušne. Tak to pôjde ľahšie. Uvidíš. Naozaj to skús, budeš prekvapený.
á prepáč pete.Napísal si "Na ľudí si treba dávať veľky pozor" .A anita,čo som také nepochopil?Len jediny príklad,Prosim.
Si škodoradostná, nepríjemná, vulgárna, agresívna??? Nie si. Dúfam. Tak sa s takými neporovnávaj. Ako sa zachováš, keby ťa niekto cudzí požiadal o drobnú pomoc? Nejaká babka, ktorá by od teba chcela pomôcť nastúpiť do autobusu? Myslíš si o sebe, že si zlá? Mne sa nechce veriť, že by si v skutočnosti bola zlá alebo taká nejaká ako som opísal. Ak áno, tak si už s tebou nepíšem.