Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
tapka, a ulavilo sa Ti potom?:-(
hej aj som skusila ale tupi noz
Mali ste niekto niekedy nutkanie sa rezať- ubližovať si tak?:-(
pete na azet nienienie!!!
Kvoli tomu ex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pis len na post...papapa
pete,posielam ti tu tapku s depkou z temy radost zo zivota.
sorry podsadli ma pri pc a teraz musim utekat:-((((
Tak zajtra papapa
tak ak to aj pomoze o kusok blizsie ku stastiu a spokojnost,tak potom to ma vyznam.
Zaja, tak toto sa mi naozaj páčilo. Moja poklona. Super.
dame azet miksi?
neva.zacat mozes hned.
Mít silnou vlastní vůli, to je základní kámen úspěchu.
Silná vůle znamená vědět, že začít se má teď a tady.
Silná vůle vás nedostane mimo vaše přání, naopak je podpoří.
Přestávám kouřit je typický příklad - kolik lidí už si na tom upevnilo vůli - přestávám večer jíst je to samé - na obou jsem si posílil vůli i já.
Silná vůle je také dobrá k učení se.
Naučit se každý den tři slovíčka cizího jazyka je malina. Za rok (=3x365dnů) máte slušnou slovní zásobu a dovolená v cizí zemi je kouzelná, když víte….
Posilujte svou pevnou vůli na každé věci, kterou můžete.
desetkrát za den sáhnout na čokoládu a zase ji odložit je nejrychlejší trénink.
dobry tening nie?ved to robime sami pre seba.to je pre teba priklad treningu-cigarety xixi a pre anitu cokolada xixi
som ja ale provokaterka!