Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
dakujem,moja dcera sa uz lieci,je to zatial v zaciatkoch,tak som rada za pomoc.zelam aj vam skory pekny zivot bez depresii.
pete- sú to poruchy príjmu potravy, prepáč, ale nechce sa mi to tu vysvetlovať:-(....
Nevieš prosím, či je možné, aby mi bolo zle z očkovacej látky proti chrípke?
Kvôli jedlu sa neoplatí také veci robiť. Je to škoda a je to zbytočné. Myslíš, že jedlo je tvoj problém? Prečo práve jedlo? Kvôli čomu? Premýšlam, že buď ješ veľa alebo málo. Ani jedno nie je dobré. Ale ani jedno nevyriešiš rezaním rúk. Pozri, skús postupne. Pekne v kľude. Nič nestratíš, si mladá a nemáš sa kam ponáhľať. Ak ješ veľa, skús sa zamestnať tak, aby si nemala kedy myslieť na jedlo a ak budeš veľmi hladná, skús si dať dve jablká a povedz si, že si dáš niečo až za 15min. Uvidíš, ako ti zaplnia brucho a nebudeš už taká hladná. A ak ješ málo, tak začni s jedením toho, čo ti chutí, dopraj si, čo máš najradšej. Nechcelo by sa ti ísť na prechádzku niekam do najbližšej prírody alebo parčíku? Pekne pešo. Prečistí sa ti tým hlava. Napíš mi ešte, čo a ako. Dobrú noc
Pete, ahoj. Ja som mala pred 2 dňami 21r. A prečo? Ja som to urobila len raz zatiaľ- mala som výčitky z jedla, mám s ním problém...Dnes mi bolo otrasne, strašná úzkosť, depka, strach, nervozita, chuť si ublížiť...ešte teraz to trvá, ale už je to oveľa lepšie..
Dievčatá, čo sa režete, koľko máte rokov? Prečo to robíte? Ak viete, skúste odpovedať na moje otázky. Veľmi ma to zaujíma, či máte na to nejaké rozumné vysvetlenie. Rezať si ruky myslím nevedie k ničomu. Iba ich budete mať dorezané a to vám nepomôže. Skúste rozumne a v kľude popremýšľať, či je vaša situácia naozaj taká neriešiteľná. Ak nenájdete žiadne riešenie, skúste napísať vaše problémy sem. Tu nikto nevie kto ste. Možno ich potom uvidíte z iného uhla pohľadu a uvidíte nejaké riešenie. Ak nepomôže ani to, tak by bolo vhodné vyhľadať odbornú pomoc, pokiaľ to rezanie nie je len nejaká hra, ale naozaj vyplýva z vnútorného stavu. Skúste vydržať to zlé obdobie a prijať ho. Uvidíte, že sa to časom zlepší. Hlavne sa nebojte.
Ahoj damaxy. Ďakujem ti veľmi pekne. Si veeeľmi milá. Aj ja tebe prajem všetko najlepšie. A sladké sny, ak už spíš.
zaja, smutnejšie s dorezanými rukami? A nebude skôr úlava?:-(
ahoj pete a pekny vecer ti prajem pri vsetkom co dnes robis
baby neblaznite,nestoji to za to.len budete smutnejsie
Ahojte, som tu opäť na skok. ťapka, ako sa máš?