Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pozdravujem vo víkendovom čase všetkých čo ich teší dnešný den
ahoj pete,aj my na teba:-))))
Ahojte, všetkých vás zdravím. Myslím na vás :)
presne tak damaxy,mas pravdu!Mam depku asi z toho tvojho kamosa,frajo!
Viem ze ty mi chces najlepsie,ale nejak ti to nevychadza:-)))Teda tebe hej,ale tomu kamosovi?????
:-))) :-)))) :-)))
Miksi ja ti raz pisem i a az y ale stale myslim teba
Miksy ale sa mi nepaci co to za kamos frajo,tak ho tam posad ved miksi ma z toho normalne depky a potom nam vypisujes aby sme sa nedepkovali tak co toto ha? chichi
tak asi nie:(
Nevadi,tak dakujem kamosovi za pozdrav aj ho pekne pozdravujem:)
S tou nasou korunou je to o h...e
mam podobny problem ako ty:)))
Net mi este kamos furt neopravil,najnovsie isiel kupit auto a volal ma zo sebou..tiez je taky zaneprazdneny..Dnes uz nikto nema cas...Cely svet je v strese!
Este ze ja nerobim,lebo by som uz nemohla ani na forum kuknut:-)))
Ahoj frajo,si este tu?
miksinka,ahoj,ja len jeden prispevok tu podstrcim.ten kamo pisal,ze nepisal.ten rumburak nebol on,to sa ti chce niekto vtriet miesto mojho kamosa.pisal,ze ako sa mas a ze ta mam pozdravit,nema moc casu ta nemoze tu ani pozret.ja tez nemam cas,problem mam dalsi dlhodoby.koruna stupa a ja nemozem zmenit zahranicnu menu na material.cim dalej je to horsie,ma porazi asi.ta uz mas internet doma?
dakujeme undina,uz keby to konecne bolo bez nich!
Drzime prsty sebe aj tvojej dcere:-)))