Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Máš tu nás, damaxy nás občas číta a je skúsená baba, určite sa s ňou porozprávaj a zlepší sa ti to trošku.

pete

inak misha, môže ti byť zle z očkovacej látky, ale myslím, že len nejakú dobu po vpichnutí. Vakcína proti chrípke sú myslím vlastne bacily, čiže môžeš potom aj ochorieť. Možno sa v tom tu niekto lepšie vyzná, tak nech ma potom opraví, ak nehovorím správne.

zaja

pete,a ty tu tak skoro?o pol jednej?fúúha,tak to je na vyrok:
-Život meriame skutkami, nie časom.
Seneca
-Úsměv je křivka, která všechno srovná.
a este nieco na tvoje ze ludia su zli:
-Lidé se na vás budou dívat stejným pohledem, jakým měříte vy je.
-Když se budete usmívat na svět, bude se svět usmívat na vás.
a este ak sa predsa vyberies na LOV xi xi:
-Jestli chceš lovit lidi, musíš navléknout na háček své srdce; jedině tehdy zaberou.
majte sa fajne