Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pozdravujem vás a teba tomas este extra,davno sme sa nevideli,ale dúfam,že sa to zlepuje odkedy chodís medzi nás sa trochu zdôverit a zistit,že je to bezna zaležitost tohto storočia.No naštatie niektorí našli cestu ako si pomôct myslim tým aj odbornú pomoc a niektorí sa zožierajú a nechcú pripustit že by museli za psychiatrom
tomas a pomáhajú ti tie lieky?
Ahoj Anitka, to je od teba veľmi milé. Vážim si to :). Dúfam, že ty sa cítiš príjemne. Už sa teším, že nám napíšeš čo zaujímavé si zažila. Ako si sa mala. :)
Ahojte :))
Som tu iba sekundičku, vydobila som si ju aspoň pozdraviť tých, ktorí tu sú, boli alebo budú.
Urobte si pohodovú atmosféru, a ak máte chuť, tak oddychujte a relaxujte každý sebe príjemným spôsobom.
Napíšem, keď sa vrátim domov.
Páá.
Občas áno, občas nie. Tak ako väčšina citlivých ľudí. Ty berieš na svoju chorobu lieky, že? Tuším kamarátka to má tiež a ona hovorila, že keď to na ňu prišlo mala depresiu plakala a triasla sa hodiny... Proste nepríjemné. Ale ona nemala žiaden dôvod na depku. To má tú chorobu. Teraz to berie lieky a je jej omnoho lepšie.
Nie, ja nie. Ako sa to prejavuje? Ty ju máš?