Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
a to uz ma po tebe vztah?sak som citala,ze ta stale otravuje a chce sa vratit?
tvrdo na neho.vobec nie si sprosta,to on je hlupak neschopny a detinsky.zeny su ovela schopnejsie ako muzi,inteligentnejsie a preto sa netreba dat.ty chudaci si stale nieco musia dokazovat.ako ten tvoj ex si teraz nieco dokazuje..a akym primit.sposobom na tvojej schranke.chudak.sorry,ze to tak ponizujem,ale neznasam to.akoby to robil mne.
ani neviem kolko stupnov mame my,ale zima!!!
ja sa budem smiat,ale chudak on!!!Asi zistujem,ze sa tesim,ked ho konecne "prefackam"
miksi,slnko ale 7 stupnov.ani neviem co na seba.sa ti zije,ze mu das.
Uz som to ignorovala dlhu dobu,on mi vravel ze on mi tam nechodim a mysli si ze som sprosta a na to nepridem!Ale on chudak netusi,ze som sikovnejsia nez on,ja ho teraz nepekne prekvapim!Bude to tvrde ale on si o to koledoval!Mozno mu to pokasle vztah,ale ked moze on...
Tak utekaj a zabav sa!Pojdem aj ja!Musim to prekonat!
A dakujem za vsetko aj za ten citatik!
neva,vrat mu to,len aby to nebral akoze ta nazlostil a zaujal.ja najradsej ignorujem.v tom som majsterka.ignorujem chlapov,bo mi je z nich casto zle.cest vynimkam.
Sorry,nie som skodoradostna,ale co robi on,je uz privela..uz musim tomu urobit koniec!:)))
ja k babkam porecnit.davno sme sa nevideli,vcera sme mali vyrazit na prechadzku ale bolo skaredo,tak nic.dnes trochu posedime a tak.vyraz aj ty niekde.s tym kamosom to bude super,aj ked sa ti nechce,prave preto chod,lebo zlej nalade neprospieva samota.sa to iba zhorsi.frajo je asi nestastny,minule ho tu sfukla damaxy za toho rumburaka ci kto to je ten neznamy.mal by sa ozvat,nevie o co prichadza xixi.
ten moj ex ma vecicku,pomocou ktorej sa dostane vsade,aj ked si zmenim kod!Nikdy som mu moj kod nepovedala!
Ale uz mam plan ako mu to vratim a bude mu z toho zarucene zle!!!Uz sa tesim!
Nie som skod