Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

petruska,toto mi poslala kamoska,ked mala depku.hned som podla tej sms vedela,ze nieco nie je vporiadku:
Ide zajac hop, za ním zajac hop, hop...kam idú?
Ide zajac hop, za ním zajac hop, hop...kam idú?
Každému normálnemu človeku na nervy!

petruska

ale ano,jasne ze ma potesila inac odvtedy to celkom ide akurat ta skola robi problemy.....a co ti ako?vlastne kolko mas rokov?ak mozem vediet...

damaxy

to teda kukam frájo,ty máš energie.No vyzerá,že sa tohto roku nebudeš stahovat?A s tými lavými to neverím,že sú len u teba boli takí aj u nás a vždy boli velmi podozrivý ked prestali robit a začali kukat do výkresov,to sme hned vedeli,že je niečo nie v poriadku.Aj sme sa zasmiali aj nalamentovali a aj opravovali.No lenze lepších nebolo.Ale v celku sme boli spokojní.

zaja

frajo cauko.ja tu len tak kukam,a zdravim vsetkych pritomnych aj nepritomnych.sa zacnem bat,co mi sem hodi pete ked mam taky zly vztah k muzom.
edita ty si momentalne ako?

edita

kristi,preto sa netrtap aj ja mavam taketo obdobia pomerne casto ale take ze tiez neviem co sadeje ale dufam ze mi to prejde...ze budem zase ok

frájo

matelko,nazdar.ta som ta tu prisiel spehnut,ci naozaj napises ked by si mal.skoda,ze cez den sa ti neda,miksina tu byva iba vtedy.ja tiez ale ked prides hodit rec vecer,tak hodim aj ja.to sa porozutekali ked som ti volal?vecer?kade sli dole?ved si nohy polamali.ostal si tam sam?mal si zliest s nimi.
matelko,neviem kedy stretneme,mam nabity cas,staviam,ved vies...co neprides pomoct?mam samych lavych.sa chodia asi ucit na moju stavbu.ale da sa.po svagra este stale chodis?myslel som,ze uz ma spoj.a jablcka srnkam hod,damaxy ma rada zvieratka.mal by si hadzat,mate tam srnky,ne?alebo iba take dvojnohe obzeras?neboj,miksina pride z nemecka domov a je zo severovychodu ta to nie tak daleko.je to moja najlepsia internetova kamoska.je s nou veselo.rad hodim rec o dacom,ale malo popisala o sebe.toho jej ex by som zabetonoval do nosneho muru.som nezazil ze dve facky.este ze si mu,miksi vrazila jednu.asi mas dost sily.musite posilovat,dievcata.aj ten moj jeden kamo zly sa rad pobije.uz som ho nie raz tahal dobiteho domov.nechapem preco zapara ked schyta.ja nie ze som bojko ale mierumilovny druh by som sa zaradil,ta radsej idem krajickom prec ako sa tlct pre sprostosti.matelko ty ako?vo vasej dedine som pocul ze aj nevesty na svadbe maju nozik za pancuchou pripraveny keby daco.
pozdravujem familiu,ozvi najblizsie.ta tu stale spominame ze kde si.ta maj sa.