Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pa!
pete,ozvi sa ak citas.
no skusim sa dobre ucit.minule ja uz ani nevem ci som mala depku lebo ja mam asi depky stale...sorry ale musim koncit dosla zamnou segry ze sa chce nieco porozpravat...sorry v piatok sa ozvem...papa
petruska,ma zrusilo zo siete.ja mam nie najlepsi vztah k muzom.vies,skusenosti,tak mam cas si rozmysliet co dalej.uvidime,mozno jeden normal sa niekde najde.
ako v skole?uc sa,potom VŠ,dnes uz je nutna.minule si mala depku?
tak to sa este da.damaxy,na tych stavbarov nieco pre vas mam:
Slovenský paradox: neschopní ľudia sú schopní všetkého. (myshoun)
ja na statny gympel do malaciek ale nejak sa mi nechce ucit sak komu by sa chcelo ze?no a co ti mas uz nejaku rodinu?alebo este je cas?
anita a pete asi iba citaju popri robote.
zaja ako kedy
o 10 viac ako ty.ale rada by som s tebou menila.to by som potom vela veci urobila inak.na aku skolu chodis?
damaxy ahoj.a byvate v tom domceku stastne?to je zaklad,ked tecie zo strechy tak sa lahsie opravy ako ked su stresy doma a rozbroje na dennom poriadku.
hm......mas pravdu...a kolko to mas rokov?
pozdravujem všetkých večernistov