Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

zaja

a pete,este som z toho vydedukovala,ze ty neznasas zeny tak ako ja muzov!fúúúha.nepis ze nie,aj tak neuverim.dobre to citit z tvojho prispevku.

zaja

pete,sorry.vcera som napisla moj posledny prispevok a o 2min.ked si pridal ty,som uz nebola.no kenecne si daco o zenach napisal.videl si svoju tam,kde si nemal?mohla tam byt iba ty si nechcel?bolo to zle alebo iba ty si ju drzal skrátka?

pete

Nečítaj a napíš. Ak tým nepotešíš seba, tak nás určite. Zaja a ty ako? Do ktorej triedy na gymnázium chodíš?

pete

Tak ozval som sa a nič :(( :)) Ale nevadí. Ja som len teraz prišiel, tak som ešte ani nestihol prečítať o čom píšete. Zajuška, čo ty? Čítal som, čo si napísala o ženách, ale ani sa nad tým nezamýšľam, nech si ženy závidia, čo chcú, dobre im tak. A s tou košeľou nesúhlasím. Keď ju máš na krku, tak sa bude hrať na anjelika, ale keď ju vidíš, tam kde by si nemala, vtedy len prídeš na to, čo je to za číslo.

zaja

damaxy,jasne,je to velmi vystizne.
aj peteho chcem vyprovokovat aby nieco nadhodil.mozno iba cita,som sa docitala minule.
pete,tak 2 o zenach:
-Žena je košeľa. Až keď ju máš na krku, vieš, čo je to za číslo!

-Ženy sa nenávidia medzi sebou pre tie prednosti, pre ktoré sa páčia mužom.
.
nemozem povedat,ze je to moj nazor.to samozrejme nie,ale teba mozno potesi alebo privedie k zamysleniu,pete.

zaja

petruska pa a ozvi sa.tie depky sa poriesia.hlavne necakat ale z kratsej cesty.
petruska,pre teba na zasmiatie:
Ak sa film skončí nepochopiteľne a rýchlo, znamená to, že je to reklama. (cukotské príslovie)