Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

byt sam je pre mna naozaj najhorsia spolocnost!TO si teda vystihla!
Co porabam?Napchavam sa ...a cakam na sesternicu,lebo chcela chatovat,ale sa este neozvala!A ty ako?
Pete sa neozval!

miksinka

Frajo,mal si pravdu,silna som!A to este len teraz zacinam s fitkom!Ale trefu mam presnu!parkrat co som sa potrebovala trafit,tak tak pekne mi sadli:)Inac sa nebijem:)SOm naozaj mierumilovny clovek!
Este si pisal,ze malo o mne vies???Si robis srandu?Ved praveze tolko som tu toho o sebe popisala,ze som vcera rozmyslala,ze tolko toho nesmiem pisat!

zaja

matelkovi:
-Byť sám, je pre mnohých tá najhoršia spoločnosť. (Fiser)
-Pravý muž chce dvě věci: nebezpečí a hru.
Proto chce ženu: nejnebezpečnější hračku.
petemu:
-Kdo má rád svého bližního, nachází všude kolem sebe rodinu.
Egyptský papyrus
A nam vsetkym:
Lidé jsou osamoceni, protože staví zdi namísto mostů.
F.Newton

zaja

miksi,som tu.ale ty asi nie.neva,ja aj tak idem.
matelko,tak konecne.ale sa s miksi obchadzate.mal by si ostat nadlhsie niekedy.si tak zamestnany ako vsetci chlapi?pete aj frájo?vy len robit a robit?a si aj smutny niekedy?mas tiez depku?ako to riesis?napis nam.

miksinka

ahoj matelko,ahoj frajo a ahojte vsetci,kto ste tu!!!CItala som vase vcerajsie prispevky,no super!
MAtelko,som velmi potesena,ze sa tu takto s nami davas do debatky!
Ste tu niekto,alebo si budem sama pisat so sebou???

matelko

Ahoj Frajo. Ako si sa vyspal? Ja malo. Lebo chodim so svagrom aj rano, lebo na motorke sa neda.
Co ides dnes robit?
Ja sa ucim a ucim. Len je to sranda, lebo vsetko je prednasane v ang.
Doma mi treba este rylovat. Prid pomoct.
-Jasne ze jablcka necham. Len aby nam neznicili stromky ako kazdu zimu.
Uz sa tesim na lyzovacku. Frajo pripravuj lyze, pôjdeme sa zlamat do Havranej, alebo na Paseky.
Aky mate den?
Ja taky normalny, len niekedy mi je trochu smutno(neviem preco).
Treba sa mi asi viacej zamesnavat, aby som nemal cas mysliet na ....
Tak ja uz koncim, musim ist ......
Krasny a vesely dnik.