Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

miksinka

on asi chcel len take potesenie...ALe frajo nespominal,zeby mal depku!Alebo sa chcel dostat do nasho klubu a nevedel ako,tak si vymyslel,ze ma depku!
ALe nie iba srandujem!Bodaj by nemal!Potrebujeme aj nejakeho terapeuta?

zaja

mateelko napisal,ze je smutny a nevie preco.to bude asi depka,nie?ked nevie preco...potom si napiseme aj predstavu o anite,damaxy a sebe navzajom.pa

zaja

neviem ako moze.napis mi jeho predstavu podla toho,ako sa ti javi z toho,co pise.chudy,spinavy blond?co povies,moze byt?bude sranda.opisme si vyzor vsetkych troch.pete,frajo,matelko.napis,ja napisem tiez ale neskor.
xixi,urobime im radost,ked si to budu citat.jasan?cakam tvoju predsatavu.

miksinka

utekaj,matelkovi nie je nic!TEn je uplne ok!Tak tu len prisiel lasku hladat asi?Alebo mozno aj net-kamosku?
tak papa

miksinka

ako si to pekne napisala:ten tvoj frajo!
normalne si ho asi privlastnim!
Frajo,das sa sprivatizovat?Tak internetovo-kamossky?Priatelku si mozes kludne nechat:)))

zaja

miksi,ja musim off ale rychlo.mrzi ma to.pokeckame vecer.s matelkom skus,ten ma depku asi.a vie lyzovat,moze byt veselo.

miksinka

nemozem sa nudit,stale hladam nejaku pracu!NAjcastejsie som na nete!UZ sa tu citim ako doma!
TI chalani su fakt zvedavi...TO je pravda!Frajo je velmi zlaty..mas pravdu!
mame smolu,lebo je zadany..ale dobre tak,este by sme sa o neho bili:(((
Ale je nas kamosko a to som velmi rada:)
Zaujimalo by ma ale,ako vyzera ON!!!

miksinka

pete vykeciava s anitkou a na mna kasle:(((((
Ze Pete????
ASPON ze mam najinternetoveho kamoska FRAJA!
A az sa stretneme LIVE na slovensku,tak to mozno budeme aj taki kamosi,nielen internetovi!!!

zaja

ja som sa s nim vcera minula len o 2 minutky.sa ti zije,ze sa napchavas.ja sa moc nemozem.si casto sama ked este nemas pracu?
vies,chalanom sa stale zda,ze vedia malo,lebo by asi chceli este viac.a hlavne take,pamatas? ake mas cislo monteriek xi xi. dost,ze sa nepytali na farbu vlasov a oci.sa mi ten tvoj frajo pozdava.skoda ze je uz zadany,nenudili by sme sa pri nom.xi xi