Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
precital si si,ze uz sa k nam pridal matelko???
pis pis,lebo zas odchadzam:(((((
ja super,tak to ta musim rozveselit!Mail pride urcite az zajtra!
Co sa deje,chrobaciki?
Ako sa mám?? Hmmm No ak by som zobral stupnicu od 5 po -5, tak asi -2 až -3. Keď sa teda pýtaš. A čo ty? Poslal som ti teraz mail, ale asi ti príde až zajtra alebo kedy.
ahoj pete,ja som ako mas?
Ahojte, ak ste tu niekto ozvite sa, nech trocha pokecáme.
chalani a som zvedava na vase nazory na nas!Takze mily pete,frajo,a matelko!Sup s nimi tu!Musim na chvilku odist,lebo na mna uz kricia!Idem von! Zatim papa
rozmyslam,rozmyslam,ale nemozem prist nato,ako si vas spredstavit,chlapci!
Dobre,tak zacnem s frajom!
MOhol by byt vysoky asi 1,80 m,a vaha asi 90 kg!Dufam,ze som to neprehnala,ale takto by si frajo mohol vyzerat super!Kedze stale nieco porabas,pri domceku a tak...tak si myslim,ze mas pekne svalicky:)Potom hnede,alebo nie,radsej cierne vlasky,take kratke,nagelovane tak vselijak...a take sede,alebo modre,alebo zelene ocicka...oci a usta popisat neviem:(
ako vyzera pete,viem,ale neprezradim...
este mam popisat matelka?To je zatial tazke,akurat viem,ze je taky vysoky ako ja!mam pocit,ze ma take vlasky-spinavy blond,alebo zeby hnede?
Ja neviem,o matelkovi sa este nemozem vvyjadrovat!
nateraz by to stacilo,zaja,teraz som zvedava na tvoje predstavy!
Chalani,dufam,ze sa neurazite:)
ahoj matelko,tak to je od teba velmi pekne,ze nas tu tak teraz uz castejsie chodis omrknut!ako sa mas?
Ahojte.
Mame prestavku, tak som tu.
Tak to som zvedavy na tie vase predstavy. Aspon sa zasmejem.
Ja sa o to zatial ani nepokusam. Som tu nato kratko.
Som pracujuca trieda, tak pisem ked sa da. A ked pridem domov, tak sadnem ku compu iba pred spanim, aj to iba na postu. Nechcel by som byt zavislak.
Tak ahojky.