Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
pete, ja žasnem, naozaj. Ty si to opísal geniálne. Toto je tvoja predstava o nás? Taká detailná? Tak k tomu niet čo dodať. Asi si urobím tabuľku a skopírujem tam všetky naše jednotlivé predstavy a potom realitu. Aspoň uvidíme, aký máme odhad...aj keď odhad výzoru môže byť naozaj celkom vedľa.
anita, tak si na nás pripi, ja alkohol bbrrrr. Nemám rád. Idem si dať ale čaj. Ešte mám niekoho opísať?
anita potom daj vediet
no pete trochu pridat trochu ubrat a trochu dofarbit a dobre
Snáď mi povedia viac na cievnom, reumatológii a ešte niekde mám ísť. Už ani neviem kde :( pozriem do karty.
alti,
opisujeme aj teba, ako asi vyzeráš. Naše predstavy.
Anita: 168/58 mahagónové vlasy dlhé niekoľko cm pod plecia,oči hnedozelené jemné črty tváre, stredne veľké poprsie, celkový výzor jemný, vystupovanie distingované, znak: hlboký pohľad
Damaxy: 164/65 vlasy kratšieho strihu, hnedé, oči modrosivé, jemné vrásočky pri očiach, tvár okrúhla, stredné až veľké poprsie, Rázne, ale príjemné vystupovanie.
Zaja: 170/59 vlasy dlhé pod plecia, plavé s melírom, modré oči, postava štíhla s menším poprsím, črty tváre detské s hebkou pokožkou, znak: hravý pohľad
Frajo: 176/80 krátke plavé vlasy, modrosivé oči, plný energie, ostré črty tváre, veľké ruky, jemne chlapské brucho
vraj alkohol rozširuje cievy a tým sa vlastne telo este lepsie ochladí,to bolo v jednom časáku.No ja vždy pripomínam,že to mohla byt aj tlacová chyba,hoci má to logiku
Anitka na toto ti neviem odpovedat ale svokre mala zvýšený cukor a vsetko strava a lieky nezmenené,tak lekár povedal,že aj stres to môze sposobovat.Všetko je možné,no len čím zacat,stresom imunitou? to je otázka pre lekárov
zaja, dobrú noc. Ďakujeme za hru. Pete asi píše svoje predstavy. Ja si popíjam domáce vínko. Nemám moc rada alkohol, ale možno mi bude tepľúčko aj keď budem zaspávať.
zaja si zlatá,sníva sa ti aspon o nás?dobru noc