Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ahoj. Už. Konečne. A ty? Aká bola prechádzka? Prospešná? Niečo zaujímavé si videl?
Ahoj Anitka, už si dotepovala?
A nemám anorexiu ani nič podobné. V lete je to dobré, ale zimu ledva prežijem. Mávam nízky tlak, môže to tiež zohrávať svoju úlohu?
zaja už asi pozerá televízor. A ja pôjdem spať. Ešte idem písať mail, a dúfam zaspím rýchlo.
Damaxy, čo to môže byť podľa teba? Mne začne byť vždy zima ale poriadne zimisko až ma trasie asi 10-20 min.po tom, čo si ľahnem spať. Keby som sedela alebo niečo robila, tak nemám problém. Len čo si ľahnem, tak mi začnú po tých pár minútach prechádzať chrbtom akoby elektrické šoky zimnice, ktoré sa rýchlo zmenia na celkovú zimu. A to sa stane keď ležím prikritá dekou, paplónom, druhou dekou a mám dva pyžamá. A ležím na ovčej deke...vlastne všetky sú o oviec. Práve by mi malo byť teplejšie, nie naopak. Nevieš mi niečo poradiť?
Ja mám do dialky 1,25 dioptrie doma nenosím,len ked chcem zaostrit tak po vonku a ked zametám aby som videla smeti
miksi bude blond vlasy kucerkavé a oci modre usmiata až vysmiata a tak okolo170 a kila okolo 55-60
damaxy, máš ich na čítanie? Aj moji rodičia nosia, a nie len zaja bude nosiť. Ja tiež. Videla som niekde knihu, o cvikoch pre oči. Možno by som mala niečo robiť pre dobrý zrak. Ale niekomu okuliare pasujú...mne teda aspoň slnečné :))
alty je podla mna okolo160 cm a tak 55 kg,vlasy nejaký melir ale decentný a rovné tak po plecia obcas nejako vypnuté a oci hnede také uhlíky a myslím si ze aj okuliare
okuliare ale nemám vždy,lebo nie su silné
damaxy, vyšlo ti z toho pár vecí správne. Neviem, či mám prezradiť, keď zaja nechcela. Asi to tiež nechám na koniec. Možno ešte niekto bude chcieť typovať. Aj Alternatívu by som rada čítala. A jej predstavy.
Damaxy, ty si netypla Miksi, a tiež frája a matelka.
Kiež by pete prišiel s lepšou náladkou a trochu nám to tu spestril.