Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
damaxy, tak to asi bolo. Však ako inak? Viete, že tieto naše predstavy, to je vlastne o tom, že chceme, aby tí, ktorých poznáme podľa prísevkov vyzerali tak? Tak by nám najlepšie pasovali? Dobrého, nám príjemného človeka si predstavíme krásneho a naopak? Hoci krása je relatívna, pohľad každého je individuálny. Ale podstata je taká. Kto vie, či by sme si boli na prvý pohľad sympatický, keby sme sa videli. Iba videli. Prvý pohľad môže byť zavádzajúci, viem, ale často pravdivý...aspoň z mojich skúseností sa na 99% nemýlim a prvá mienka sa zhoduje s mienkou urobenou po spoznaní iného človeka.
áno aj tak sa dá anita, ale lepšie je naopak, a môžeme si robiť testy osobnosti. ja dám otázku a vy odpoveď. Potom to zrátam a po 10 testoch vám poviem aké ste povahy. A opíšem aj váš výzor podľa povahy.
inak mnohi ludia co ma stretli si mysleli ze som učitelka a aj niektoré deti ma zdravili,tiez si to mysleli a ked som chdila s detmi na zaciatok sk.roku tiez si ma par ludi pomylilo s učitelkou
charaktery podľa výzoru? Tak to myslíš, pete?
Alti: 173/62 červenohnedé vlasy, sivozelené oči, jemné vrásočky na čele a pri očiach. Inak upravená, nalíčená. Tvár chudá s výraznými črtami, výraznými lícnymi kosťami. Pohľad skúmavý, okuliare do ďiaľky.
Matelko 173/69 postava chudá, jemné svaly, vlasy špinavý blond. Pri vystupovaní, komunikovaní trochu nepokojný. Žilnaté ruky.
asi ste ma videli len za PC
pete, porovnaj svoj opis s príspevkom damaxy
Dnes 20:43
Toto je naša damaxy. Tá skutočná na tomto svete. Výšku musíš pridať. Zaujímavé, damaxy. Všetci sme ťa typovali menšiu.
Anita, sprav to :))))) naozaj to urob. Kvôli mne. A ja potom, keď budeme vedieť naše výzory, nájdem v knohe o charakteroch jednotlivé charaktery, alebo vám budem dávať otázky a podľa toho urobíme charakter, chceš??
ešte alternatívu, miksi a matelka.
Aj keď miksi ti už asi poslala fotku, tak ak pamätáš na to, aká bola v tvojej hlave predtým, môžeš ju opísať. Aj matelka, hoci tu bol málo. Možno podľa toho, aký nick si vybral.
Damaxy, tak ako :))) toto je sranda, predsa to zaja dobre vymyslela, šikovná kočka. Takže pridáme, uberieme, dofarbíme :))))))