Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

anita

pete, výzorovo, presne tak.
damaxy, keď mám slabú imunitu, veľmi slabú, tak môže byť veľká pravdepodobnosť, že môžem mať aj autoimunne ochorenie ako ty? Je to pravdepodobnejšie? Potom aj šž (štítna žľaza)? Lebo na imunitu mi robili testy,prečo je taká slabá, ale všetko bolo v poriadku, aj hormóny, ani bunkový problém...nič. Ja hovorím, že psychika. Od mojich citových problémov idem aj so zdravím dole vodou.

anita

Výborné, pete. Tak si ma potešil, že sa ideš hrať. Tešíme sa na tvoje odhady. Nečítaj si tie už napísané, ak si ešte nečítal, ale napíš svoju predstavu, akú si mal o nás.
via, aj ja mávam ponožky, alebo aj podkolienky som si kúpila na spanie. Ruky mám studené ako z ľadu a to stále aj cez deň. V zime fialové.
Mne zaja príde celkom fajn. Hocikedy si hovorím, ako by mi bolo dobre s takou povahou. Alebo s takou, akú má frájo. To by bola pohodka :))

damaxy

anitka ja chodim do lubochne a mne nasli autoimunne ochorenie a ked uz niečo raz nevyjde ja by som to nepodcenovala.Z toho môzu byt aj iné poruchy casto aj z neliecenej šž byva postihnuté aj srdce.Takze jeden den pre pokoj duše ved tam môzeš písat,pozorovat,niekoho stretnút.

anita

pete, tu z okna nevidím nič, oco mi hovorí, že mesiac vidno. Práve prišiel z práce. Tak vidím, že máš dobrú náladu :))
damaxy, pred rokom asi my vyšla hraničná vľkosť šž. a jedna hodnota vyžšia v krvy, ale po 2 týždňoch, keď mi testy opakovala tak už to bolo dobré. Mám ísť na vyšetrenie? Veľmi sa mi nechce chodiť po lekároch. Ani nevieš, koľko som sa nachodila všade. Už ma to nebaví...a ešte mám pred sebou 3 vyšetrenia a nie a nie sa odhodlať :((