Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
ahoj ludkovia,len vas chcem pozdravit a popriat pekny dnik!Utekam "do prace"
Drzte palce:)))
sladko spinkaj anitka
dobrú noc
Mám celkom dobrú. Možno som len ospalá...dávam si záväzky ísť spávať o 22 hod. a porušujem ich.
Momentálne je mi veľmi teplo...a som zvedavá ako bude o 10-20min. Z toho mám strach. Hlavne, že prešla tvoja smutná nálada. Ja tiež idem von trochu sa predýchať a nachytať do očí trochu zelenej, ukľudňujúcej farby.
Z tej mojej postavy novej prekrásnej. Nie, to iba stehna a zadok mam obtiahnute v rifliach. Ale vraj si to zatiaľ nik nevšimol iba ja to cítim. Nič to nie je, ale bol to zlý deň a zvalila som to na postavu.
Už ani mail nenapíšem, čo som plánovala. Zajtra mám doma deti. Beriem ich k nám na prázdniny, takže ráno cestujem a potom budú na mne nalepené, že si ani neoddýchnem. Musím im vymyslieť plán. Budú tu asi do soboty alebo nedele. Alel určite sa dostanem k PC, len neviem kedy a na ako dlho.
Zatial priprav test a dobre sa vyspi.
Dobrú noc :)
V poho anitka, veď sama vieš, čo ti najviac sedí. Inak si ma dnes potešila a aj ostatní. Ale ty nemáš naj náladu, že?
S oddelenou stravou už mám skúsenosti, ale ďakujem za radu. Vieš, ja pečivo a chlieb nemôžem jedávať zo zdravotných príčin. Nerobí mi dobre, chodila som na vyšetrenia kedysi a mám zakázané. Ale maslo mám rada. Aj ostatné.
Dobre, aj ja chcem radšej inokedy. Zajtra tu budeš? Budem si robiť s tebou. Aj všetci, čo tu budú, dobre? Prečo si mala včera depku? Z čoho?
Tak to ziram, co mi tu vsetko uniklo. A to si moja family mysli, ze stale som na tomto webe :o). Urcite je to zaujimave tie popisy a ja som si myslela, ze Pete je expert, ktory sa venuje odhadu vzhladu podla prejavu :o).
Anitka, pytas sa na dievcata - je to taka hupacka. Ale pomalicky sa posuvaju. Prajem Vam vsetkym dobru noc.
pete, tak to sa vážne bojím, že mi vynde strašno strašná povaha. 10 otázok je na mňa veľa...ja nad každou možnou aká mi bola kedy položená som premýšľala nekonečne dlhý čas. Vážne. Najhoršie boli osobnostné testy keď som robila. Nikdy tam nebola možnosť, ktorú by som si vybrala ja, a žiadna z ponúkaných mi nepasovala. Tak som sa musela uspokojiť s neutrálnou ale úplne mimo odpoveďou "neviem". To bola možnosť B. Samé neviem, hoci lektorka povedala, že tú možnosť si máme vyberať len v nevyhnutných prípadoch. Ja som mala 70% nevyhnutných. Ak nie viac. Môžeme si to urobiť inokedy? Hlavne keď bude menej hodín, prosím. Zaujímajú ma tie testy.