Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

Anita, neprechádzaj ani na delenú stravu, nie každému robí dobre a potom keď začneš jesť normálne, ľahko priberieš. Jedávaj všetko, ale len 3x denne. Ráno rožok s maslom. Obed: jemné mäso s ryžou + šalát trošku polievky, ale malé porcie. Večer ovocie + rožok s maslom alebo zelenina. Poznám jednu výživárku

pete

Anitka super, ale to je trošku iný test, je tam viac osobnosí ako tie štyru najznámejšie. Nespravíme si teraz rýchlo prvých 10 otázok? Alebo už pojdeme búvať? Ja by som mal, ale je mi tu tak dobre, úplne som zabudol na svoje problémy...

anita

alti, a ako to ide s dievčatami a jedlom? Tiež sa chystám chudnúť :)))
Ešte neviem ako, možno obmedzím množstvo :)))
Prejdem na oddelenú stravu, taká je pravda. Už ju mám odskúšanú, tak dúfam budem mať sebaovládanie.

pete

Alti ahoj, netrafil som :))))))), to si nemyslím. Je to presne tak ako píše Anita. Úplne sa stotožňujem s jej názorom. Akurát ja som si už dávno odvikol odhadovať ľudí podľa výzoru, lebo som sa často pomýlil, tak ich chcem najprv spoznať, ale aj tak nikdy nikoho nespoznám poriadne, to trvá vždy dlhé roky a aj potom sa prekvapím.

anita

alti, všetci sme ťa opisovali, len by si to musela nájsť. Neviem, či sa trafil u všetkých ostatných, to si povieme, až keď každý povie svoju predstavu. Ja by som rada počula aj tvoje typy. Bola si tu často a možno si si nás nejako predstavovala. Popremýšľaj a napíš, prosím.

anita

tak to bolo...to je k tomu za PC. Viem si ťa predstaviť ako učiteľku. Myslím, že výška + okuliare...môže byť.
pete, dobre, urobíme si aj test osobnosti. Ja som si už robila ale možno som sa zmenila, kto vie. Len sa bojím, že mi znovu vynde melancholik :(( a to mi teda vynde. Ako ináč, keď toto sa nedá zmeniť. Ale teraz možno menej percent :))

damaxy

takže ja vam prajem dobrú noc a zajtra si dočítam a je to tak anitka ja pises a takato komunik.je aj akási uprimnejšia a ja by som povedalaaj otvorenejsia a zároven velmi slusná

alti

Caute vsetci, uz som sa aj odhlasila, ale vbehla som k Vam. No a hned som si vsimla tu Peteho charakteristiku. Tak u mna si trafil len farbu oci, vaha je blizka a jasnacka ze beriem tie MIERNE vrasky. Je to mile :o). A odhadol si ostatnych/ lebo mna az tak predsa nepoznas zo spolocnych rozhovorov ;o)