Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

pete

A prečo nie je vidieť ten mesiačik ??? :(((( Ale lepšie ako keby mal byť spln. Vtedy mám taký zvláštny pocit, keď je spln. Zlepšil som si náladu, to asi ten pohyb a čerstvý vzduch. Vyšiel som na najbližší kopec. A potom zas dole. Trochu som sa bál, že tu už nebudete, ale som sa potešil, že ste tu. To vy ste ma tak potešili :))

pete

Dievčatá, viete čo som si všimol? Keď som prvý krát otvoril túto stránku, tak tu bolo nejakých 200 príspevkov myslím. Teraz už máme 1600, to ale rastieme, že? A všetci ste tekí milučkí. To aj naozaj ste takí, také? Či to len tu?

damaxy

a kde vsade si vetral,lebo podla písania si iný ako ked si odchádzal,fakt nálada zlepšená mam radost.Kukla som z okna na sever mesiac nie je vidiet,hviezdy ano nič nepadaa trochu nadymene.

pete

Zaja, ja sa nehnevám, ani nie som urazený na teba, len som mal zlú náladu. Unavený som bol a depku som asi mal a tak. Vieš? Preto som bol taký nevrlý, ak sa ti to tak zdalo, tak prepáč ty mne. A idem sa aj ja hrať teda s vami tú hru, veď to kmôže byť celkom zábava :) Aspoň sa usmejeme. Bude sranda trošííííčku

via

damaxy uz som reagovala na teme uzkost,inak co sa tyka tych tvojich noh,ja mam v poslednej dobe tiez strasne studene nohy,ked chcem spat,ani nemozem.potom sa konecne zdvihnem a idem si ich ohriat do horucej vody,mavam dvoje ponozky cez den aj tak mi to nepomaha.

damaxy

to sa podomácky nedá,poradím ti za lekárom a stazovat si.Mozno ak by si skusila aj nejaké stránky alebo utvor si tému.Mne to zistili pri PP lebo aj pri šž môze byt tras hrca v krku zrýchlená činnost srdca,unava ospalost a chlad a neviem čo.Lenže podobné priznaky majú aj iné choroby.A keby si mala nejaku hmatatelnú hrcu na krku.Veed vies kde sa nachádza šž,žeby si to mala na pohlad aj omak iné sko ostatní

pete

No ahoooojte kamarátky moje premilené. Vyvetral som sa, dobre mi to padlo celkom. Tak som rád, že ste ešte tu, že mi ani neuveríte. Ste najzlatšie dievčatá na svete. Celé vás bozkávam:) Videl som padať hviezdu, ale bola strááááášne veľká. Asi ako polovica mesiaca, je to možné? A mesiac som nevidel. Vy máte mesiac??????

damaxy

Pete už by si mal byt pripojený a Anitka by si chcela aj podebatit aja by som sla aj spat,len napíš ako bolo von,trochu si si vyvetral makovičku?

damaxy

Ja mam trochu chorú šž a mne byvalo vtedy zima aj v ponozkách som spala a smiali sa mi aj pod dekami.A mavala som také studené nohy.Ale anitka može to byt aj stresom,ja ti neviem