Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk
Depky, kedy prestanete?!
Caute partia.
Aky ste mali den? Ja celkom v pohode.Len ked som prisiel domov, tak som sa dozvedel, ze sa mi zabil mlady sused na aute. Chudak, zivot mal pred sebou. V pohode chalan. Je mi z toho smutno. Co sa moze stat. Zajtra tu nemusim byt. Dufam, ze sa to nestane mojim bratom. Radsej by som zomrel ja.
Idem radsej spat. Dufam, ze zaspim.Bol som sa prejst aj s Filipom(psom)-takym malickym.
Koho som este neopisal? Miksinka ja som si robil srandu. Chcel by som vidiet foto, ale to sa asi neda.
Tak zatial ahojte. Pekny vecer. Paaa vsetkym.
Ahojte kamoskovia!dakujem vam vsetkym za podporu,preto ze ste na mna mysleli,tak to dopadlo super!
Frajo,tacky som nenosila,len rozdavala take vecicky a pozyvala ludi na vinko a campari!Boli najcastejsie mili ludia..Bola som tak celkom elegantne oblecena a aj par napadnikov som hned mala!Len sa vybrat do prace a uz sa hrnu...:)))Super,ze?
Tak prajem krasny vecer!
PS:DIK za tych 88 kg,frajo mal si pravdu,mam nejaku 50!Tak papa
ahojte
Ahojte
ahoj,ja tez pozdravujem,miksinka aj teba a dufam,ze v praci ti nepopada vela tacok z rucok.ze to bude najlepsia praca aku si doteraz mala.aj matelko teba,ta mozes z prace pisat?a tak si mojich kamoskov z monitora popisal?miksinka vaha 88?to taka venusa je?ved pisala,ze monterky ma 28 cislo.mojke som nenapadne pozrel ockom a ma tam 29 ta a nema iba 60 vahy ale si myslim ze podla vyzoru 50 kilov.som ti povedal ze miksinka je kamaratka moja najlepsejsia a ty jej davas 88?mojej kamaratke?ale na kilkach nezalezi,miksinka,aj ked mas tolo to je dobre ked si vesela.ahojte,napis mi jak praca.ta ja napisem inokedy ako si vas predstavujem.cavesky.
ahojte partia ale aj utekám preacovat dobrovolne s chutou a radostou a dúfam že sa máte dobre a večer niečo nájdem popísané.
uz sme sa o tom rozpravali, on si to uvedomuje a chce to zmenit, len ja sa bojim ze bude neskoro a ze to poznaci moje city k nemu. On ma taku dost narocnu pracu a kancelariu ma doma, len co s toho ked si ma ani nvsimne a som niekedy ako vzduch. Ja sa snazim aj ho chapat aj tolerovat, ale ja som tiez len clovek a tiez mam city. A kamaratky nemam, lebo som zo ZV a teraz byvam a pracujem v BA. Je tazko si najst nejaku kamaratku a este tazsie niekomu doverovat. Ale kazdo padne ti dakujem, ze si si precitala a odpovedala na moj odkaz. :-)))
ahoj partia,tak si idem citat,co ste vytvorili vcera.miksinka,dufam prvy den ti prejde dobre a zapaci sa ti.len daj potom vediet.
palina,tak to je tazke.to by sa ti mohol venovat viac,ale jedno nechapem,ty si mu povedala,ze ako sa citis?ze si sama a je ti zle a otupno?tak co on na to?milo ti to vysvetlil,ze to on nie zamerne,alebo sa obril,ze co mas take napady?ak to prve,tak planujte viac spolu alebo si najdi kamaratky a zamestnaj sa niecim, chodte posediet.
Ahoj, uz dlhsi cas mam nejake negativne stavy a stale neviem s coho. Hlavne som zla na mojeho priatela, ktory si to podla mna ani nezasluzi, lebo je na mna fakt dobry a snazi sa. Ale mozno predsa aj nie. Mam pocit ako by som bola az neviem kolka u neho, ma dost vela prace ja to aj chapem, ale mam pocit ze to dost prehana a potom neregistruje mna, moje radosti, starosti a tak. Byvame spolu, ale ked som sama doma, tak sa idem zblaznit v tom byte. Nemam sa ani s kym porozpravat s mojim problemom, lebo vacsinou ja som ta co pocuva a radi a zeraz mne nema kto. :-)) Idem sa s toho zblaznit a pred tym som bola tak stastna, vesela, plna elanu a energie. Teraz ma nic nebavy, som stale unavena, nechuti mi jest a tak. Uz aby bolo po tom. Aspon trocha sa mi ulavilo. :-)))