Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

ja mam plastove a este aj troje sklenených dverí,ale ja ked robím s chutou moze byt aj sto okien ale ked nemám chut aj jedno je vela.No a ak nebudem mat chut budem robit nieco iné ale chcela by som toto.

pete

Niekedy áno, ale len málokedy. Našťastie stačí z dvoch strán, tak to ide ako po masle, keď máš takú stierku. vieš akú myslím?

babenka

sak to robim velmi nerada.to skrutkovanie.nestacilo by len umyt z jednej a druhej strany?mne ano.to ma bavy,len skrutkovat nie.ty si niekedy umyval okna?

babenka

ahojte.aj ja sa chystam umyvat asi zajtra.stastie mame iba 4 okna a ked kazde 2 kridla,po rozsrobovani kazde kridlo 2 skla tak to je 16 skiel.

damaxy

no Pete dnes som zacala jesenné umyvanie okien a dverí na nasom dome mam 18 okien 4 som dnes a jedny sklenené dvere a zajtra pokracujem dufam,že mi počasie vydrží a stihnem to tento týžden

miksinka

Matelko,uprimnu sustrast!To je hruza,ale taky je zivot!Fakt nikdy nevieme,kedy kto z nas odide!!!
Foto ti poslem ak chces,ale daj mail adresu!A ja so inac na teba tiez zvedava:)))Si este tu?
Vsimol si si,ze sa tu my dvaja nejako v poslednom case stretavame???