Depky, kedy prestanete?!

Príspevok v téme: Depky, kedy prestanete?!
kristi1

Dobrý deň, začínam mať pocit,či je so mnou všetko OK. Ako každý človek zažívam v živote radosti i starosti,ale mám pocit,že po celkovom zhodnotení je to jedno veľké mínus. Nepamätám si,že by som mala niekedy dlhšie obdobie,kedy by som si mohla povedať,že som šťastná,stále ma niečo štve,je mi do revu,spomínam na to,čo bolo pekné,akoby unikám z reality. Pritom keď sa reálne pozriem, mám všetko,čo som vždy chcela-dobrú prácu,okolie,na ktorom mi záleží...a predsa - mám depky,topím sa v nich,akoby mi niečo v živote stále chýbalo a neviem prísť na to,čo by to mohlo byť.Zažili ste aj vy niečo podobné??
-----------------------
Depresia www.zdravie.sk

damaxy

ano Pete lebo sa chceme rozprávat a nechceme si ublizovat,ale malokde to tak je .Naucila som sa vnímat a respektovat aj nazory iných.moja vyhoda a všetkých nas je v tom ze ich nemusíme prijimat.

damaxy

aj mne by to vadilo,no niekedy clovek robi chyby a to som vysvetlila.Treba vediet odpustat a zabudat,lebo nenávist a zlost si živit je len na vlastnú skodu.No urcite to treba poznat,aby sme sa vedeli včas bránit.

damaxy

pete zaja ale také priklady zo života sú aj dobré,lebo vieme si potom aj vybrat co ano a co nie.potm co tam dostal nemohol ani dalej debatovat,nemal o com len by tam nastal nazorový boj.

zaja

zi a nechaj zit ale svoje nie si poviem.povedali ho tam vsetky,aj ked ho to urazi.vsimli ste si,ze viac nechce pocuvat?lebo nenapisali muzi,kt.by ho podporili podobnym zivot.stylom?nie ze by si povedal:to fakticky som tak hnusny?to fakt aj moja zena sa tak moze citit a podobne by ma tu odsudila keby tu nahodou pisala?nie,to ho ani nenapadlo,sebec dotknuty.

pete

zaja, ty máš koľko rokov?Keď už máš za sebou toľko neverných mužov?
Damaxy, ani ja nikoho nesúdim. To je jeho vec. A mne je to jedno, nech si každý robí čo chce.

damaxy

pete vsetko je o tvojomj pohlade,ten neverník sa na to pozera inými očami on si to urobil ako normalne my ostatní odsúdenia hodne.Kazdý si zijeme po svojom,niektorí tak nemôzu inym to vyhovuje.Ja ho nemôzem ani nechcem súdit,a neviem ci ho budem vediet pochopit,lebo ja mam iné hodnoty,pre niekoho môzu byt tiez nepochopitelné.Lenze drzme sa zi a nechaj zit.